Görüş Bildir
Haberler
Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Erdinç İyikul: "Türkiye Bir VALORANT Ülkesi"

Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Erdinç İyikul: "Türkiye Bir VALORANT Ülkesi"

Riot Games Türkiye, 2021 yılını düzenlediği bir akşam yemeğiyle değerlendirdi. Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Erdinç İyikul, 2021 değerlendirmesinde Riot Games'in bu yıl ulaştığı hedeflerden ve başarılardan bahsederken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İyikul, Türkiye topluluğunun oyunlara olan tutkusundan dem vururken VALORANT'ın ülkemizdeki başarısına ve yaygınlığına vurgu yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Topluluğa mesaj!

Topluluğa mesaj!

Erdinç İyikul'a konuşmasının sonunda Riot Games Türkiye'nin gelecekte daha çok fiziksel topluluk etkinliği düzenleme planları hakkında bir soru sorduk. 

İyikul, Türkiye'deki ekonomik krizi önemsediklerini ve topluluğa değer verdiklerini, etkinliklerin olmamasının en temel sebebinin ise COVID olduğunu belirtti. 'Eğer COVID ortadan kalkarsa, sadece lokal değil, daha da büyük projeleri buraya getirmek istiyoruz.'

Türkiye'nin bir 'oyun ülkesi' olduğunu tekrar hatırlatan İyikul, gelecekte uygun şartların oluşması durumunda daha çok etkinlik yapmak istediklerinin sinyallerini verdi. 

'Türkiye bir oyun ülkesi, çok tutkulu oyuncular var. Hem lokal etkinlikleri, hem daha büyük etkinlikleri hem daha güzel içerikleri niye burada biz oyuncumuzla buluşturmayalım?'

Konuşma League of Legends ile başladı

Konuşma League of Legends ile başladı

Erdinç İyikul, konuşmasına Riot Games'in göz bebeği olan League of Legends'tan bahsederek başladı. İyikul'un 'En önemli ürünümüz' olarak tanımladığı League of Legends'ın Türkiye'de MOBA türünü ayağa kaldırdığından bahsedildi.

Sosyal sorumluluk projeleri

Sosyal sorumluluk projeleri

Riot Games Türkiye, ülkemizde sosyal sorumluluk projelerine destek olmaktan çekinmedi. AÇEV, LÖSEV ve TEMA Vakfı'na yardımlar yapıldı.

Wild Rift başarılı, gidecek yolu hâlâ var

Wild Rift başarılı, gidecek yolu hâlâ var

Erdinç İyikul, League of Legends'ın mobil versiyonu olan Wild Rift'ten bahsederken oyunun kazandığı prestijli ödülleri sıraladı. Türkiye'de ilk 5G mobil espor etkinliğine ev sahipliği yapan oyunun hâlâ 'eksikleri var.'

Legends of Runeterra'ya harcanan emek

Legends of Runeterra'ya harcanan emek

İlk tamamen Türkçeleştirilmiş kart oyunu olan Legends of Runeterra'nın yerelleştirme ekibi, Erdinç İyikul'un açıklamalarına göre böylesi fazla içeriğe sahip olan oyunu Türkçeleştirirken çok büyük bir emek harcadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Global VALORANT oyuncularının büyük çoğunluğu Türkiye'de

Global VALORANT oyuncularının büyük çoğunluğu Türkiye'de

Erdinç İyikul, konuşmasında VALORANT'a verdikleri büyük önemden ve VALORANT'ın ülkemizdeki popülerliğinden bahsetti. İyikul'un açıklamalarına göre 14 milyon aktif oyuncuya sahip olan VALORANT'ın oyuncularının büyük bir çoğunluğu Türkiye'de. Türkiye'yi bir 'VALORANT ülkesi' olarak tanımlayan İyikul, VALORANT'a LoL kadar yatırım yapacaklarını da belirtti.

Arcane "müthiş" bir yolculuk oldu

Arcane "müthiş" bir yolculuk oldu

Altı yıllık bir emeğin ve yoğun bir reklam çalışmasının sonucu olarak ortaya çıkan Arcane, Riot Games için muhteşem bir yolculuk oldu. Çıktığı hafta Netflix'te 38 ülkede en çok izlenen dizi olmayı başaran eser, 87 ülkede Top 10 listesine girmeyi başardı. Arcane için Imagine Dragons ile üretilen müzik 'Enemy' ise 45 günde 110 milyondan fazla dinlendi.

Teşekkürler!

Teşekkürler!

Riot Games Türkiye'ye düzenledikleri bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ediyor, gelecekte başarılarının devamını diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
5
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın