Görüş Bildir
Haberler
Rihanna’nın İkizi Karaköy’ü Birbirine Kattı! İnsanlar Fotoğraf Çektirmek İçin Sıraya Girdi…

Rihanna’nın İkizi Karaköy’ü Birbirine Kattı! İnsanlar Fotoğraf Çektirmek İçin Sıraya Girdi…

dila bahar
06.11.2021 - 23:29

Ünlü şarkıcı Rihanna’ya ikizi kadar benzeyen genç kadın, İstanbul'da gittiği mekanda ilgilerin odağı oldu. İstanbul Karaköy’de bir mekana Rihanna'nın geldiğini düşünen onlarca vatandaş, fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Olaya tanık olanlar mekanda Rihanna'nın şarkılarını açıp ikizi kadar benzeyen kadınla şarkı söylediler. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Önceki akşam Karaköy'deki bir mekanda Rihanna izdihamı yaşandı. Barbadoslu şarkıcıya ikizi kadar benzeyen kadın, gittiği mekanda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Rihanna Sandılar…

Rihanna Sandılar…

Rihanna’nın İstanbul’a geldiğini düşünen vatandaşlar, fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Ancak gerçek kısa süre içinde ortaya çıktı. Rihanna olmadığı anlaşılan kişinin dünyaca ünlü şarkıcıya benzerliği herkesi şaşkına çevirdi.

Kolundaki Dövmeler Bile Aynı

Kolundaki Dövmeler Bile Aynı

Yüz hatlarında saç şekline kadar şarkıcıya benzeyen genç kadının elinin üstünde de Rihanna'nın dövmesinden bulunuyor. Mekanda yaşanan yoğun ilginin görüntüleri de kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Olaya tanık olanlar Rihanna'nın şarkılarını açıp ünlü şarkıcıya ikizi kadar benzeyen kadınla beraber dans etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın