Görüş Bildir
Haberler
Rıdvan Dilmen: 'Erdoğan'a Baktığımda Parkasız Deniz Gezmiş Görüyorum'

etiket Rıdvan Dilmen: 'Erdoğan'a Baktığımda Parkasız Deniz Gezmiş Görüyorum'

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Deniz Gezmiş'e benzetti. Dilmen, 'Ben Recep Tayyip Erdoğan beye baktığımda yeşil parkasız bir Deniz Gezmiş görüyorum. Demokrat sol görüşlü bir insan görüyorum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu 'Akılda Kalan' programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, Erdoğan ve ailesi ile olan özel ilişkisini anlatırken 15 Temmuz gecesini Erdoğan'ın ailesi ile Huber Köşkü'nde geçirdiğini açıkladı.

"Deniz Gezmiş 'kahrolsun emperyalizm' diyordu, Erdoğan da emperyalistlerle mücadele ediyor"

İşçi Partili (Türkiye İşçi Partisi) bir babanın oğlu olduğunu belirten Dilmen 'Ben Recep Tayyip Erdoğan beye baktığımda yeşil parkasız bir Deniz Gezmiş görüyorum. Demokrat sol görüşlü bir insan görüyorum. Bak Deniz Gezmiş'e Filistin'e gitmiş, kampa gitmiş. Deniz Gezmiş de 'kahrolsun emperyalizm' diyordu, Erdoğan da emperyalistlerle mücadele ediyor. NATO'da iki kişiden bahsedildi, bir ulu önder Atatürk'ten bir de Recep Tayyip Erdoğan'dan' diye konuştu.

Rıdvan Dilmen'in yaptığı benzetme sosyal medyanın gündeminde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
661
286
229
93
28
21
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Marv

Halkını sömüren Erdoğan mı emperyalistlerle mücadele ediyor? Bir defa emperyalizm ana teması diger halkların hakkını alıp kendi halkına vermektir.Bizimki ken... Devamını Gör

Marv

Bahsettiğin şey kapitalizm.Empeyalizm;sömürgeciliğin ve kolonileşmenin modernize olmuş şeklidir istersen google bi sor bakiyim ne çıkacak.Sana daha öncede sö... Devamını Gör

Ayşenur Durmaz

Bende marx a baktığımda liberal bir dindar görüyorum

sinan köse

İşte bir GÖT yalayıcısı daha.