Görüş Bildir
Haberler
Reha Muhtar'ın Son Hali Görenleri Şaşırttı! Reha Muhtar Kimdir? Reha Muhtar Kaç Yaşında ve Nereli?

Reha Muhtar'ın Son Hali Görenleri Şaşırttı! Reha Muhtar Kimdir? Reha Muhtar Kaç Yaşında ve Nereli?

Ömer ÖNDER
21.04.2022 - 17:06

2000li yılların başında herkes tarafından tanınan ünlü haber sunucusu Reha Muhtar yıllardır televizyon ekranlarından uza bir hayat yaşıyor. Reha Muhtar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrasında 63 yaşına gelen ünlü sunucuyu görenler şaşırdı. Reha Muhtar'ın paylaştığı fotoğrafı sonrasında gündem olması ile birlikte pek çok kişi ünlü sunucu hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki Reha Muhtar kimdir? Reha Muhtar kaç yaşında ve nereli? İşte Reha Muhtar hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2000'li yıllarda Show TV'de ana haber sunuculuğu yapan ve 'acı var mı acı' sorusu ile hafızalarda yer etmiş olan Reha Muhar yıllardır ekranlardan uzaktı. Reha Muhatar'ı merak eden sevenleri ünlü sunucunun nasıl olduğunu araştırıyordu. Geçtiğimiz günlerde fotoğrafını paylaşan Reha Muhtar merak edilmeye başlandı. Peki Reha Muhtar kimdir?

Reha Muhtar Kimdir?

Reha Muhtar Kimdir?

Reha Muhtar 21 Temmuz 1959 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nde Arap Dili ve Edebiyatı bölümünde öğretim elemanı olan Reha Muhar, babasının işinden dolayı kış aylarında Ankara'da, yaz aylarında ise İstanbul'da yaşamıştır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini TED Ankara Koleji'nde tamamlayan Reha Muhtar üniversite eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu'nda tamamlamıştır.

İş hayatına 1983 yılında Milliyet gazetesinde muhabir olarak başlamış ve 1985 yılına gelindiğinde Milliyet gazetesinden ayrılarak TRT'de işe başlamıştır.1991 yılında 'Ateş Hattı' programını hazırlamaya başlamıştır. 1993 yılında TRT'den ayrılma kararı alan Reha Muhtar Kanal D'ye geçmiş ancak 1994 yılında Kanal D'nin satılması ile beraber tekrar TRT'ye dönmüştür.

2007 yılında FOX TV'ye geçen Reha Muhtar, Çapraz Ateş programını 2009 yılında ise CNN Türk'te 'Çok Farklı' programının sunuculuğunu yapmıştır. Reha Muhtar Vatan Gazetesi'nde yazarlığa devam etmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın