Görüş Bildir
Haberler
Regl Döneminde Cinsel İlişki Yaşarken Dikkat Edebileceğiniz 9 Şey

etiket Regl Döneminde Cinsel İlişki Yaşarken Dikkat Edebileceğiniz 9 Şey

Radlands
03.05.2023 - 22:02

Daha önce hiç regl esnasında seks yapmadıysanız bunu deneme konusunda çekingen ve stresli olabilirsiniz. Ancak partnerinize güveniyorsanız bu sizin için harika bir deneyim olabilir! Regl esnasında sekse ilişkin dikkat edebileceğiniz her şeye bu içeriğimizde değindik, hadi beraber bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Partnerinle konuşabilirsin.

Ona nasıl hissettiğini sorun ve kendi düşüncelerinizi ve endişelerinizi paylaşın. İlişkiyle ilgili her şeyde öyle olduğu gibi, iletişim burada da anahtardır. Herhangi bir şeye başlamadan önce ikinizin de aynı noktada olduğundan emin olun.

2. Seksten önce regl kabınızı ya da tamponunuzu çıkartın.

Unutma riskine girmemek için herhangi bir şeye başlamadan önce kullandığınız regl ürününü çıkarmak en iyisidir. Ped takıyorsanız, regl döneminiz boyunca seks yaparken takabilirsiniz. Ancak ilişkiden hemen önce yenisini taktığınızdan emin olun.

3. Sekse başlamadan önce yanınıza bir havlu alın.

Koyu renk bir havlu kullanmak, çarşaflarınızın lekelenmesini önler. Herhangi bir şeye başlamadan önce elinizde bir tane olduğundan emin olun. Seksten sonra havluyu yıkamaya atın ve çarşaflarınızı tek tek temizlemek zorunda kalmamanın keyfini çıkarın.

4. Doğum kontrol yönteminizi aksatmayın.

Regl döneminde gebe kalma olasılığı teknik olarak daha düşüktür. Ancak bu, bunun imkansız olduğu veya doğum kontrolünü kullanmamanız gerektiği anlamına gelmez. Hamile kalmaya çalışmıyorsanız, her zaman prezervatif kullanın ve adet kabının veya tamponun hamileliği engellemeyeceğini unutmayın.

5. Enfeksiyonlara karşı kendinizi koruyun.

Cinsel yolla aktarılan bir enfeksiyonun aktarılması her zaman mümkündür. Regl döneminin enfeksiyon önleme ile ilgisi yoktur. Aslında, HIV gibi bir virüsün adet kanıyla aktarılması daha kolay olabilir. Diğer bir deyişle, korunma her zaman olduğu gibi regl döneminde de çok önemlidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Duşta seks yapmayı deneyebilirsin.

6. Duşta seks yapmayı deneyebilirsin.

Bulaşma ihtimali olan olası regl kanının duşta suyla akıp gittiği bu ihtimalde her şey daha kolaydır! Vajinanın doğal kayganlığının su ile akıp gittiği normal zamanlardaki seksin aksine, regl kanı tam olarak doğru miktarda kayganlaştırıcı sağlar.

7. Eğlenin ve yaratıcı olun.

Penetrasyon, sevişmenin birçok yolundan yalnızca biridir. Oral seks de  aynı derecede eğlenceli olabilir. Regl döneminde oral seksi de keyif almak için deneyebilirsiniz.

8. Seks oyuncağı kullanabilirsin.

Birçok kadın orgazm olmak için klitoral uyarılmaya ihtiyaç duyarken, tamponunu içeride bırakıp partnerinin de eşlik etmesi ile yalnızca seks oyuncağı ile de orgazma ulaşabilirsin.

9. Anal seks deneyimi yaşayabilirsin.

Anal seks partneriniz ile keşfetmek istediğiniz bir şeyse, vajinanızın hizmet dışı olduğu zamandan daha iyi bir zaman olamaz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
30
6
5
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

sevgili onedio editörleri regl döneminde bı zahmet cinsel birleşme olmasın, olmasa da olur sevişin sevişin ama birleşmeyin 😁 birkaç gün beklemekten ölmezsiniz

Diğdem Çakır

yani o zaman da sevişmeye zorlayan asla sevmiyordur bir cinsel obje gözüyle bakıyordur.

Işıl Yurdabayrak

Haydar Dümen ölmeden önce size el mi verdi Onedio? 🤣

Eren

rahmetli haydar dümen yapmayın böyle zamanlarda derdi bu serefsiz illa yaptıracak baksaniza baya baya hazirlik yaptiriyo koyu renkte havlu falan yok tampon... Devamını Gör

Kıtmir Kıtkıt

Bu paylaşımı yapan onedio üyesi Radlands, sen çirkin bir insansın. Senin gibi birine insan dediğim için insan olanlardan özür dilerim!!!