Görüş Bildir
Haberler
Red Çocuk Odası Dekorasyon Modelleri

Red Çocuk Odası Dekorasyon Modelleri

Ibrahim Ceviz
07.11.2014 - 19:40 Son Güncelleme: 07.11.2014 - 19:49

Red Çocuk Odası Dekorasyon Modelleri

Kırmızının asil rengini bilmeyeniniz yoktur. Özelikle çocukların tercih etmiş oldukları oyuncak veya giysi tercihlerinde red (kırmızı) tercihlerini tanık olabileceksiniz. Çocuk odası takımları da 2014 ev dekorasyon örnekleri ile red farkını ortaya koymaktadır. Kırmızının kızgınlık, öfke ve saldırganlık olabileceği düşüncesi taşınmaktadır. Bu nedenle çocuklar içlerinde meydana gelen kızgınlık, öfke nöbeti tarzında ki dış kurumsal özeliklerini, red kırmızı eşya tercihleri ile ifade etmektedir. Çocuk odası ışık tasarımları ve çocuk odası mobilya seçimlerinde rengi seçerken bu özelikleri göz önünde bulundurmak artı bir puan kazandıracaktır. Dekorasyon örnekleri , çocuklara hitap eden tasarımları kullanım ve sağlamlık testlerinden başarı ile geçmesi gerekmektedir. Güvenlik bakımından üstün özeliklerin olması gerekmektedir. Mobilya, yatak, masa şeklinde ki dekorasyon modelleri tercih edilmelidir.

Red Çocuk odası dekorasyon modelleri, temel prensibinde kullanım alanı ortaya çıkartma yatmaktadır. Çocukların rahat bir şekilde hareket etmesine olanak tanıyan, kullanım seviyesi, ise maksimum olan dekorasyon modelleri tercihleri göze çarpmaktadır. Kırmızı örtü veya kılıflar ile yatakların cazipliği sağlanmaktadır. Red dekorasyon modelleri ile uyku problemi olan çocukların sorunlarını ortadan kaldırmaktadır. Severek yatağa giren ve kırmızının, loş ışık ile desteklenmesi ile hayal dünyasına kapılan çocukların dakikalar içerisinde uykuya dalması sağlanmaktadır. Red 2014 ev dekorasyon örnekleri ile ailelerin en büyük sıkıntısı ortadan kalkmaktadır. Çocukların odasında bulunmamsı gereken malzemelerin başında bilgisayar gelmektedir. Bilgisayar masasının uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda, salonda olması ve aile bireylerinin ortak kullanım alanlarında olması gerektiği belirtilmektedir.

Çocukların oda dizaynında bu nedenle bilgisayar koyulmuş olan bir masa var ise yerini farklı bir ürün ile doldurmak gerekmektedir. Uzun süreden beri çocuk odası dekorasyon modelleri arasında görülen bilgisayar masası, yerini ışıklı ve rengarenk balıkların yüzdüğü bir akvaryuma bırakabilir. Hem odasının havası değişecektir hem de çocukların hayvan sevgisi gelişecektir. Red dekorasyon modelleri ile akvaryum ile bütünleştirilmiş, sade çocuk odası tercihleri yapılmaktadır. Çizgi fil kahramanlarından arındırılmış olan tasarımlar ile çocuğun dikkati canlı varlıklar üzerine çekilebilmektedir. Yataklarının yakınında olmayan fakat görüş alanından uzakta bulunmayacak yerlerde, oda arkadaşları bulundurulabilir. Kendi parçası olarak görecek oldukları canlılar onların hayatlarında en büyük sırdaşları olacaktır. Şimdi sizler resimlerden bu tarz ürünlerin yer aldığı modelleri görebilirsiniz.

Güncelleme: 2015 ev dekorasyon örnekleri içerisinde kırmızının baş döndüren çılgınlığı, çilek renkleri ile tekrar yaratılmaktadır.Ev düzenlemelerinde klasik tarzlar, yerine modern ev dekorasyon önerileri ile fikir genişletilmektedir.

Bir önceki yazımız olan Bahar Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde genç odası duvar kağıdı süslemesi, genç odası modelleri ve genç odası tasarımları hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaynak: http://www.dekorasyon-ornekleri.com/r...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın