Görüş Bildir
Haberler
Recep İvedik 7 Nereden, Nasıl İzlenir? Recep İvedik Serisi Hangi Platformda Var?

Recep İvedik 7 Nereden, Nasıl İzlenir? Recep İvedik Serisi Hangi Platformda Var?

GNS
12.12.2022 - 16:06

Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı Recep İvedik serisinin sonuncusu 7, yayınlanmasının hemen ardından en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. İlk filmi ile gişeleri resmen alt üst eden Recep İvedik serisi daha sonrasında da devam yapımlarıyla ses getirmeye devam etti. Peki Recep İvedik nereden nasıl izlenir? Recep İvedik serisi hangi platformlarda var? Recep İvedik 7 nerede? İşte Recep İvedik izleyebileceğiniz platformlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Recep İvedik 7 Nerede Yayınlandı?

Recep İvedik 7 Nerede Yayınlandı?

Şehir hayatının pahalı ve yaşam şartlarının ağır olmasından sıkılan Recep İvedik'in, babaannesinin köyündeki evinde yaşamaya karar vermesi başına gelenleri anlatan Recep İvedik 7 filmi Disney Plus üzerinden yayınlandı. 

9 Aralık 2022'de yayına giren Recep İvedik 7, yalnızca Disney Plus platformu üzerinden izlenebilmektedir. 

RECEP İVEDİK 7 İZLEME EKRANI

Recep İvedik 6 Nerede Yayında?

Recep İvedik 6 Nerede Yayında?

Konya'ya gittiği esnada kendisini birden Kenya'da bulan Recep İvedik'in yaşadığı maceraları konu edinen Recep İvedik 6 filmi, serinin diğer filmleriyle birlikte Disney Plus üzerinden izlenebilmektedir.

RECEP İVEDİK 6 İZLEME EKRANI

Recep İvedik 5 Hangi Platformdan İzlenebilir?

Recep İvedik 5 Hangi Platformdan İzlenebilir?

Mahalleden yakın dostu Şoför İsmet'in ölümü üstüne onun bir önceki görevini üstlenmeye karar veren Recep İvedik, milli sporcuları Üsküp'e götürür. Sporcuların rahatsızlanması üstüne görev Recep'e düşer. Recep İvedik 5 filmini Disney Plus üzerinden izleyebilirsiniz. 

RECEP İVEDİK 5 İZLEME EKRANI

Recep İvedik 4 İzleme Ekranı

Recep İvedik 4 İzleme Ekranı

Mahalledeki çocuklara futbol antrenörlüğü yapan Recep İvedik, saha olarak kullandıkları arsanın satılacağını öğrenir. Bunun üstüne arsayı kendi almak için harekete geçer. Bulduğu yöntemler yeterli gelmeyince son çare olarak büyük ödüllü bir yarışmaya gitme kararı alır. Recep İvedik 4 filmini Disney Plus platformu üzerinden izleyebilirsiniz. 

RECEP İVEDİK 4 İZLEME EKRANI

Recep İvedik 3 Netflix'te Var mı?

Recep İvedik 3 Netflix'te Var mı?

Can sıkıntısından kurtulmaya çalışan Recep İvedik psikolog, karate kursu, cinci hoca, flüt kursu, avcılık, kütüphane, paintball, tiyatro ve pek çok aktiviteyi deneyimlemeye çalışır. Recep İvedik 3 filmi Disney Plus ve Netflix üzerinden izlenebilmektedir. 

RECEP İVEDİK 3 İZLEME EKRANI

RECEP İVEDİK 3 İZLEME EKRANI NETFLIX

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Recep İvedik 2 Filmi İzle

Recep İvedik 2 Filmi İzle

Recep İvedik'in her şeyi yaptığı en yakın arkadaşı babaannesidir. Babaannesi ise Recep'ten hayatını değiştirmesini; evlenmesini, iş bulmasını ve saygınlık kazanmasını ister. Recep bu istekler karşısında bir arayış içine girer. Recep İvedik 2 filmi Disney Plus ve Netflix üzerinden izlenebilmektedir.

RECEP İVEDİK 2  İZLEME EKRANI

RECEP İVEDİK 2 İZLEME EKRANI NETFLIX

Recep İvedik 1 Nereden, Nasıl İzlenir?

Recep İvedik 1 Nereden, Nasıl İzlenir?

Sokakta bulduğu cüzdanın Antalyalı bir iş insanının olduğunu öğrenen Recep İvedik, cüzdanı teslim etmek için yola çıkar. Antalya'ya varan Recep hemen geri dönmek istese de çocukluk aşkı Sibel'i görünce hayatında pek çok şey değişecektir. 

Recep İvedik 1 filmi Disney Plus ve Netflix üzerinden izlenebilmektedir. 

RECEP İVEDİK 1 İZLEME EKRANI

RECEP İVEDİK 1 İZLEME EKRANI NETFLIX

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
10
8
6
3
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın