Görüş Bildir
Haberler
Real Madrid, Şampiyonluğu Kutladı

Real Madrid, Şampiyonluğu Kutladı

Fatih
25.06.2015 - 19:39

İspanya 1. Basketbol Ligi play-off finalinde Barcelona ile oynadığı seriyi 3-0 kazanarak şampiyonluğa ulaşan Real Madrid, elde ettiği başarıyı Madrid'de kutladı.

Real Madrid Kulübü'nün yöneticileri, teknik heyet ve basketbolcular, şampiyonluk kutlamalarında ilk olarak Madrid Belediyesi'ne gitti. Podemos'un adayı olarak geçen ay yapılan yerel seçimlerin ardından Madrid'in yeni belediye başkanı olan 71 yaşındaki Manuela Carmena, elde edilen başarılardan dolayı takımı kutlayarak, 'Olağanüstü bir başarı elde ettiniz. Takım içinde her biriniz kilit oyuncularsınız. Belediye yönetiminde de bunun böyle olmasını istiyorum' dedi.

Sporun Madridlilerin günlük hayatlarında her zaman bir yeri olması gerektiğini savunan Carmena, 'Spor yapıldıkça insani değerler çok daha fazla gelişiyor' değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada Madrid özerk yönetim başkanı olarak sabah saatlerinde yemin ederek resmen görevine başlayan Cristina Cifuentes'in resmi olarak ilk kabulü, Real Madrid takımı oldu. Real Madrid taraftarı olduğunu gizlemeyen ve kendisine hediye edilen formayı hemen giyen Cifuentes, 'Çok önemli bir başarı elde ettiniz. Sadece basketbol tarihine değil, İspanya spor tarihine de geçtiniz' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ise yaptığı konuşmalarda, 'Bu lig şampiyonluğu, efsanevi bir sezon geçiren bu takımın, ne kadar mükemmel olduğunu onayladı. İlk defa bir İspanyol takımı, sezondaki 4 kupayı da kazandı. Tüm kupaları kazanan bu takımın başarısının arkasında yetenek, gayret, birliktelik ve insan kalitesi var. Bu çabanız asla unutulmayacak' şeklinde konuştu. Perez, teknik heyet ve basketbolculara 'Efsanenin sürmesi için çalışmaya devam edin' diye seslendi.

Eflatun-beyazlı takımın kaptanı Felipe Reyes de sezon boyunca ne kadar büyük bir takım olduklarını gösterdiklerini kaydederek, 'Gelecek yıllarda da kupa kazanmak için elimizden geleni yapacağız ama bu sezon gerçekten tekrarı zor bir sezon oldu. İnşallah böyle bir sezonu tekrarlamak çok uzun zaman almaz' ifadelerini kullandı.

NBA takımlarından Houston Rockets'a gideceği iddia edilen Sergio Llull ise transferiyle ilgili duruma açıklık getirerek, 'Henüz planlanmış bir şey yok. Hiçbir şeyin kararı alınmadı. Gelecek günlerde ne olacağını göreceğiz. Şu anda sadece mükemmel geçen sezonu arkadaşlarımla birlikte kutlamak istiyorum. Daha sonrasında da bir tatili hak ettik' şeklinde konuştu.

Kutlamalar, Madrid özerk yönetiminin Sol Meydanı'ndaki binasının balkonunda son bulurken, balkondaki kutlamalar sırasında Marcus Slaughter'ın neşeli tavırları meydandaki taraftarları coşturdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın