Görüş Bildir
Haberler
Rahmi Koç Bit Pazarında

Rahmi Koç Bit Pazarında

Onedio Medya
03.11.2014 - 11:10 Son Güncelleme: 03.11.2014 - 15:42

Türkiye'nin en zengin 6. kişisi Rahmi Koç, dün Feriköy'deki bit pazarındaydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişisel serveti 2.1 milyar dolar olarak açıklanan ve bu rakamla Türkiye'nin en zengin 6. kişisi olan Rahmi Koç'u bit pazarında görenler gözlerine inanamadı. Gayrimenkullerinin yanı sıra değeri milyon dolarları aşan antika koleksiyonuyla da dünya çapında nam salan işadamı, dün Feriköy'deydi...

HER HAFTA GİDİYOR

Rahmi Koç, her hafta Pazar günü Feriköy'de kurulan bit pazarını saatler boyu gezdi. Ünlü işadamı, antika ve 2. el ürünlerin bulunduğu tüm tezgahları büyük bir titizlikle inceledi.

'RAHMİ BEY ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR'

Bu pazarda tezgahı bulunan bir antikacı, 'Rahmi Bey, hemen hemen her hafta buraya gelip bol bol alışveriş yapar. Kendisi buradaki birçok esnafın yüzünü güldürüyor' dedi.

20 PARÇA ANTİKA EŞYA ALDI

Kişisel koleksiyonu için kendisine yaklaşık 20 parça antika eşya aldığı öğrenilen Rahmi Koç'un, Ayvalık'taki bit pazarının da müdavimi olduğu ve yine yaz aylarında sıkça gittiği Alaçatı'daki antikacıları sürekli gezdiği biliniyor.

3 MÜZESİ VAR

Öte yandan Koç'un; değerli antika eşyalar ile servet değerindeki antika koleksiyonları sergilediği Haliç, Ankara ve Ayvalık'ta 3 müzesi bulunuyor.

ensonhaber.com

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/rahmi-koc-b...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0