Görüş Bildir
Haberler
Psikologlara Göre Bir Çiftin Mutlu Olup Olmadığını Anlamanıza Yardımcı Olacak Beden Dili İşaretleri

Psikologlara Göre Bir Çiftin Mutlu Olup Olmadığını Anlamanıza Yardımcı Olacak Beden Dili İşaretleri

Almila
01.01.2021 - 12:10

Dr. Lilian Glass'a göre tek bir fotoğraf bile çiftin mutlu olup olmadığını ortaya çıkarabilir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. El ele tutuşma pozu.

13. El ele tutuşma pozu.

Çiftin ikisi de birbirine dönmüş ve el ele tutuşuyorlarsa, bu onların birbirlerine daha yakın olmak istedikleri anlamına gelir. El ele tutuşma hareketi, aralarında derin bir bağ olduğunu gösterir. Bu vücut dili belirtilerini görürseniz, çiftin çok yakın bir duygusal bağa sahip olduğundan emin olabilirsiniz.

12. "O benim" pozu.

12. "O benim" pozu.

Partnerin gövdesine veya göğsüne koyulan el, sahiplenme duygusu anlamına gelir. Genellikle kadınlar tarafından yapılan bu hareket, çevresine partneri için 'o benim' mesajını verir.

11. Karşılıklı sevgi pozu.

11. Karşılıklı sevgi pozu.

Eğer kadının vücudu partnerine dönükse, bu kadının partnerine olabildiğinde yakın olmak istediği anlamına gelir. Erkek de elini kadının beline koyarak yanında dik bir şekilde durmaktadır. Bu vücut dilinde karşılıklı ilgi, sevgi ve iyi bir cinsel hayat anlamına gelmektedir.

10. Güçlü bağlılık pozu.

10. Güçlü bağlılık pozu.

Bu vücut diline sahip çiftlerin uzun zamandır birlikte olduğu ve her şeyi birlikte yapmaya alışık oldukları ortaya çıkmış. Birbirlerini çok iyi tanırlar ve bu konuda çok rahat hissederler. Böyle çiftlerde her zaman lider ve takipçi bulunur. Kimin eli üstteyse o liderdir.

9. Sahiplenici tutuş pozu.

9. Sahiplenici tutuş pozu.

Erkek, kadının kolundan sıkıca tuttuğunda, bu hareket erkeğin kadına 'sahip' olduğu ve onu kontrol etmeye çalıştığı anlamına gelir. Kadın bundan pek hoşnut olmadığı için genelde uzak durmaya çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. "Kafa dengi" pozu.

8. "Kafa dengi" pozu.

Kadının partnerinin kucağında oturduğu pozu herkes görmüştür. Bu hareket çiftin iyi bir cinsel hayatı olduğu anlamında gelmektedir. Ayrıca çiftin elleri serbest ve kafaları birbirine doğru dönükse, bu iki kişinin hep aynı fikirde olduğu ve birbirlerine güvendiği anlamına gelmektedir.

7. Lider pozu.

7. Lider pozu.

Çiftlerden erkek olan poz verirken ellerini ceplerine koyuyorsa, bu onun çiftteki lider konumunda olmadığını gösterir. Yanında poz veren partneri ise kendine güvenen bir şekilde yanında durmaktadır, bu onun lider olduğu anlamına gelmektedir.

6. Popüler çift pozu.

6. Popüler çift pozu.

Herkesin gözü önünde olmayı seven çiftler rahat bir vücut diline sahiptir.

5. İlgi pozu.

5. İlgi pozu.

Çiftten birisi, elini diğerinin omzuna attığı zaman, bu çiftin birbirine çok bağlı olduğu anlamına gelir. Bu ilişkide lider yoktur, iki kişi de mutlu bir şekilde yaşamaktadır. Ayrıca uzun zamandır birliktedirler ve her zaman birbirlerine destek olurlar.

4. Övünme pozu.

4. Övünme pozu.

Bir erkek elini kadının beline ya da daha aşağısına koyduğunda, bunun cinsel bir vücut dili olduğu düşünülür. Ancak bu hareket aslında erkeğin aşırı korumacı ve partneri ile övündüğü anlamına gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Baş başa poz.

3. Baş başa poz.

Çiftlerde görülen bu poz ve vücut dili, ikilinin sadece birbirlerine odaklandığını ve korudukları anlamına gelmektedir. İlişkide karşılıklı ilgi ve anlayış hakimdir.

2. Koruyucu pozu.

2. Koruyucu pozu.

Bu vücut dilinde ve pozda, kadının erkeğe bağlı olduğu ve kendini güvende hissettiği görülür. Erkek ilişkide hakimiyete sahiptir.

1. Alfa erkek pozu.

1. Alfa erkek pozu.

Erkek (bazen kadın) ayakları dizinde poz vermişse, bu büyük bir öz güven işaretidir. Tek başına karar veren güçlü insanlar genellikle istemeden bu vücut dilini kullanırlar.

Gerçek hayattan örneklere bakalım...

Gerçek hayattan örneklere bakalım...

14 yıl beraber kalan Johnny Depp ve eski eşi Vanessa Paradis, fotoğraflarında hep birbirlerine dönüktür ve el ele tutuşurlar. Ne yazık ki evlilikleri Johnny Depp'in Amber Heard ile olan ilişkisi nedeniyle sona erdi ancak ikili hala iyi arkadaş.

👇

👇

Boşandıktan kısa bir süre sonra Depp, Amber Heard ile evlendi, ancak ikilinin ilişkisinin ne kadar farklı olduğunu görebilirsiniz. İkilinin pozları oldukça yapay gözüküyor ve samimi değiller. Sadece 1 yıl sonra büyük bir skandalla ayrılmalarına şaşırmamalı...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
61
7
6
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın