Görüş Bildir
Haberler
Profesyonel Güreş İzleyicileri!

Profesyonel Güreş İzleyicileri!

Başlıyoruz!

Arkadaşlar yazıma hoşgeldiniz! Bu sefer PW ortamındaki izleyici kesimlerini elimden geldiğince yorumlamaya çalıştım. Keyifli okumalar :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

SİMEKTANCI TAYFA

Arkadaşlar bu kısımda ciddi anlamda nefretimi kusacağım. Biz PW'den zevk alan takip eden ve hakkında bilgi sahibi olan kesimi ciddi anlamda çıldırtan grup bunlar. Ben okulda RAW ve SmackDown özetlerini izliyorum adam gelmiş bana hala ''Gerçekten vurmuyolar ki. Olum salakmısın sen la. Velet gibi hala bunları izliyon. BUYAKA BUYAKA REY MİSTERYOOOOO. John Cena vardı bi süperdi ya. Undertaker öldü mü? Jeff Hardy duruyo mu kanka. HANGİ KANALDA? (KOPART KAFAYI AT KENARA!) FOX daydı bi ara. Rey Mistaryo maskeyi çıkardı mı? Gece yatmıyodum sırf bunun için. İzliyon bari karıları aç da bi boka yarasın.'' Neyse örnekler çoğaltılabilir arkadaşlar. Yine bir gün SmackDown özeti izliyorum teneffüste. Charlotte vs. Becky Lynch maçı vardı arkadaş geldi işte bakıyor öyle. Sonra Ric Flair'ı sordu bu kim diye dedim sarışının babası. Adam diyor ki: ''BU ADAM KESİN KIZINI Sİ*İYODUR AĞĞĞAAAHAAAA'' Bir de '' Zaten senaryo ne izliyon ki'' diyenler var onlara da şunu söylüyorum sen neden saatlerce senaryo olduğunu bildiğin diziyi izliyorsun kardeşim?

Neyse, be salaklar biz de zaten aptalız yalandan saçma şeyleri izliyoruz. Bir öğrenemedi şunlar meselenin gerçek vurmuyorlar olmadığını. Bunu izliyorsan zevk alamaya bakacaksın senaryodan keyif almaya bakacaksın.

Nihayetinde muhtemelen hepimiz resimdeki tepkiyi veriyoruzdur :) Buradan da Wrestling Memes:Turkey'e çok selamlar.

Ufaktan ufaktan ilgilenmeye çalışanlar.

Gelelim başka bir kesime daha. Bu arkadaşlara hiçbir lafım yok çünkü gerçekten merak ediyorlar. Aklında kalanları size troll amaçlı değil cidden merak ettiği için sorar ve bilgi öğrenmeye çalışır. Ben kendi adıma söyleyelim onların sorularına cevap vermekten ve düşüncelerini yorumlamaktan cidden keyif alırım çünkü bişeyleri anlamaya başlar ve çabamın boşa gitmediğini anlayıp mutlu olurum. Benim yardımcı olduğum arkadaşların çoğu artık benimle birlikte hafif hafif takip ediyor ve izliyor beni gerçekten mutlu ediyor, ve tabiki en önemlisi bilinçli bir şekilde izleyip takip ettikleri için neyin ne olup olmadığını ayırt edebiliyorlar.

Sosyal medya soyadsızları.

Bu mesajım soyadları böyle olan arkadaşlar için. Aranızda cidden bu işten anlayan tartışmayı konuşmayı seven zevk alıp yaşı belli bir yere gelmiş olan arkadaşlara yazık oluyor. Çünkü bu akımda giden kardeşlerimizin çoğunun yaşı ufak ve bu tayfanın genel olarak yaşının küçük olduğu kanısı hakim herkeste. Ve sizler görüşlerini beğendiğiniz ve muhabbet etmek için arkadaşlık isteği attığınız kişiler tarafından sevilmiyorsunuz ve istek geldiğinde çoğu tepki; ''yine mi bu veletler aq'' oluyor ve sizlerin içinde olduğu PW gruplarına girmek bile istenmiyor. Bu verdiğim örnekler hep çevremdeki PW ortamındaki arkadaşlarımın ve tanıdıklarımın tepkileri bir yerlerden falan salladığım yok yani. Yani diyeceğim o ki bu gruba karşı büyük bir antipati hakim.Kendi soyadınız varken neden sahte soyadları kullanıyorsunuz? Kendi soyadınızı kullanmanız sizler için en iyisi değiştirmem diyorsanız illa kendi bileceğiniz şey.

Yakından ilgilenip her an içinde ve bilgili olanlar.

Geldik en sevdiğim kitleye,konuşması ve muhabbet etmesi çok zevkli. Sadece WWE bazında değil diğer her türlü federasyonlar hakkında tartışabiliyorsunuz. Karşılıklı bilgi alışverişi oluyor, neyse ki çoğunlukla bu insanlarla içli dışlı oluyorum. Sizde biliyorsunuz zaten kaliteli muhabbet döndüğünü daha fazla söyleyecek bir şey yok diye düşünüyorum.

YENİ!

Arkadaşlar bundan sonra her yazımın sonunda zevk aldığım ve beğendiğim sizlerinde izlemesini istediğim şovları önereceğim. İlk önerim:

Battle of Los Angeles 2015

Şirket:PWG

Şovun linki: http://watchwrestling.tc/video/watch-pwg-bola-2015/

İyi seyirler yazıda eşlik ettiğiniz için teşekkürler :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın