Görüş Bildir
Haberler
Pozantı'da Cenaze Gerilimi

Pozantı'da Cenaze Gerilimi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün saat 02:30 sularında Adana'da, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis şehit olmuş, 2 terörist de öldürülmüştü. Pozantı Devlet Hastanesi'nde tutulan teröristlerin cenazelerinin kendilerine verilmesini isteyen kalabalık bir grup, Adana-Pozantı yolunu kapattı. Güvenlik güçlerinin gruba müdahalesiyle gerginlik daha da tırmandı. 

Terörist cenazelerini alıp yakacaklarını söyleyen kalabalığı dağıtmak için polis göz yaşartıcı gaz kullandı. Dağılan gruptakiler bu kez Pozantı Devlet Hastanesi yolunu kapattıkları tomrukları ateşe verdi. 

Polis, TOMA'larla su sıkarak ateşe verilen tomrukları söndürüp, yolu açmaya çalıştı. İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan bölgeye sevk edilen askerler de polise destek verdi. 

Pozantı Kaymakamı Bilal Özkan da olay yerine gelerek kalabalıktakileri sakinleştirmeye çalıştı. Yolun araç trafiğine kapanması nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

Saat 17.00 sıralarında polis ve jandarmanın desteğiyle yol açıldı. Teröristlerin cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülmek üzere yola çıkartılabildi.

DHA ve Cihan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0