Görüş Bildir
Haberler
Portre Fotoğrafı Nasıl Çekilir?

Portre Fotoğrafı Nasıl Çekilir?

Ayberk Medya
25.06.2014 - 22:28 Son Güncelleme: 25.06.2014 - 22:46

Portre Fotoğrafı Nasıl Çekilir?

Profesyonelce Portre Fotoğrafçılığı

Yukarıdaki spot bu bölümün insanların en iyi şekilde görünmelerini sağlamaya dair olduğunu söylüyor ki bu yanlış anlaşılabilir, çünkü aslında çektiğiniz insan fotoğraflarının daha iyi durmalarını sağlamaya dairdir. Fotoğraflarınızda gerçekten çirkin görünen binleri varsa, bu zavallı ruhlara yardımcı olmak için ne sizin ne de benim yapabileceğimiz pek bir şey yoktur.

Onlara çirkinlik büyüsü yapılmıştır ve bir mezuniyet balosu için randevu bile alamayan bu zavallıları birden bire Jessica Biel veya Matthew McConaughey gibi gösterecek bir dijital fotoğraf makinesi de üretilmiyor (merak ediyorsunuzdur diye söylüyorum, bunlar People dergisi tarafından Yaşayan En Seksi Kadın ve Erkek olarak seçilmişlerdir ve bu bir tesadüf değildir).

Bu arada, her ne kadar bu sene olmadıysa da, kitabın başındaki biyografimi okuduysanız 2004 yılında benim de People dergisinin en seksiler listesinde ilk 50′de olduğumu görmüşsünüzdür. Bu durum, aralarında karımın da bulunduğu pek çok kimseyi şaşırtır, ancak aslında bunun için onlara müteşekkirim çünkü Toronto ‘da Taking Lives filmini çektiğimiz sırada Angelina Jolie ile yaşadığım, kısa ama kamuya mal olan beraberliğimin de tüm anılarını silmiştir.

Ama konuyu dağıtmayalım. Bu bölüm aslında pek de stüdyo tekniklerini göstermeyecek, çünkü bir stüdyoda çekim yapıyorsanız zaten profesyonel bir fotoğrafçısınız demektir ve dürüst olmak gerekirse bu bölüm ( ya da bu kitap ) aslında size yönelik değil demektir. Bu bölüm aslında daha samimi olmaları beklenen ama olamayan, yine de kurgu olduklarından öyle olduklarını çıkartsayabileceğiniz açık hava, spontane ya da kurgu fotoğrafları daha iyi çekmeye dairdir. Bütün bunları not ettiniz, değil mi? Portre Fotoğrafı nasıl çekilir ,Daha İyi Portre Fotoğrafları İçin İpuçları, En İyi Portre Fotoğrafları için 10 İpucu,İyi Fotoğraf Nasıl Çekilir?,Portre Fotoğrafı Nasıl Çekilir,portre fotoğraf çekim teknikleri,portre nasil çekilir?,portre yüz fotoğrafı nasıl çekilir

Kaynak: http://www.medyablog.net/portre-fotog...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın