Görüş Bildir
Haberler
Popüler Dizi Kırmızı Oda'ya Sadi Sürprizi! Ünlü Oyuncu Geri Dönüyor...

Popüler Dizi Kırmızı Oda'ya Sadi Sürprizi! Ünlü Oyuncu Geri Dönüyor...

Müge Kakşi
21.01.2022 - 20:51

TV8 ekranlarının popüler dizisi Kırmızı Oda tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Dizinin izleyicilerine sevindiren bir haber geldi. Dizide daha önce Sadi karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erkan Petekkaya rolüyle oldukça sevilmişti. Petekkaya'nın diziden ayılmasından sonra reytinglerinde düşüş yaşandı. TV100'ün haberine göre Erkan Petekkaya diziye geri dönüyor. İşte detaylar...

Kaynak: https://www.tv100.com/ilk-sezonunda-r...
İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'da Sadi karakterine hayat veren Erkan Petekkaya dizide performansıyla oldukça sevilmişti. Petekkaya'nın diziden çıkamasının ardınan izleyiciler üzülürken reytinglerde sert bir düşüş yaşandı. TV100'ün haberine göre Erkan Petekkaya diziye geri dönüyor.

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya Geri Dönüyor

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya Geri Dönüyor

İlk sezonunda reytingleri silip süpüren OGM Pictures imzalı “Kırmızı Oda” dizisi, bu sezon beklentileri karşılamadı. Türkiye’nin en iyi oyuncularının başında gelen Binnur Kaya’nın başrolünü oynadığı dizi, reytinglerde ilk 10’a bile giremedi. Bunun üzerine tv8’in patronu Acun Ilıcalı diziye ara vereceklerini açıkladı.

Ve bu sırada sosyal medyada dillendirilen bir söylenti gerçek oldu. Geçen sezon Delikanlı Sadi karakteriyle Yılmaz Güney’in unutulmaz filmlerini anımsatan bir performans sergileyen ve reytinglerde farkını ortaya koyan Erkan Petekkaya’yla yeniden anlaşıldı. Kırmızı Oda’nın yeni bölümlerinde Sadi’nin yeni hikâyelerine yer verilecek ve yine Sadi’nin bol kahırlı yaşamı flashback sahnelerle renklendirilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın