Görüş Bildir
Haberler
Polis, Kırşehir'deki Saldırı ve Yağmalamaya Seyirci Kalmış

Polis, Kırşehir'deki Saldırı ve Yağmalamaya Seyirci Kalmış

Onedio Medya
06.11.2015 - 14:56

Kırşehir'de, Diyarbakırlı Alakuş ailesine ait tatlı salonu saldırıya uğrarken ellerinde kask ve kalkan, üzerlerinde cop ve silah bulunan polisin müdahale etmediğini gösteren görüntüler ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırşehir’de Diyarbakırlı Alakuş Ailesi’ne ait dört iş yeri ve bir aile apartmana yapılan saldırının görüntüleri polisin olay yerinde olduğunu ortaya çıkardı.

8 Eylül’de meydana gelen olayda 1979 yılından beri şehirde hayatını sürdüren Alakuş Ailesi tarafından işletilen, Ankara Caddesi’ndeki Diyarbakır Tatlı, Kebap ve Lahmacun Salonu saat 18’den itibaren saldırıya uğradı.  

Radikal'den İsmail Saymaz'ın ulaştığı yeni kamera görüntülerinde, Diyarbakır Tatlı Salonu’nun onlarca saldırgan tarafından basılıp taşlandığı ve yağmalandığı saniyelerde, 10’un üzerinde polisin müdahale etmediği görülüyor.

Kırşehir'de ne olmuştu?

Kırşehir'de ne olmuştu?

Kırşehir’de, geçen 8 Eylül’de “terör protestosu” nedeniyle yapılan gösterilerde, aralarında HDP il binası ve Gül Kitabevi’nin de bulunduğu, Kürtlere ve HDP’lilere ait 32 ev ve işyerinin saldırıya uğradı. Saldırılardan dolayı 13 kişi tutuklandı. Gül Kitabevi’ne saldırılan beşi tutuklu 17 kişi hakkında dava açıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
10
7
5
5
3
0