Görüş Bildir
Haberler
Gaz Kapsülüyle Başından Vurulan 7 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakımda

Gaz Kapsülüyle Başından Vurulan 7 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakımda

Onedio Medya
22.07.2015 - 12:51 Son Güncelleme: 22.07.2015 - 18:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde dün gece Suruç'taki bombalı saldırıyı protesto eden eylemcilere saldıran polis, 7 yaşındaki M.G.D.’yi gaz bombasıyla başından vurdu. Hastaneye kaldırılan M.G.D. yoğun bakıma alındı.

İstanbul Küçükçekmece'de Kobani’ye oyuncak götürmek ve bölgede kütüphane kurmak için yola çıkmayı planlayan Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu üyelerine yönelik bombalı saldırının düzenlendiği Şanlıurfa Suruç'ta düzenlenen saldırıyı protesto eden gruba müdahale eden polisin attığı gaz kapsülü, 7 yaşındaki M.G.D.'nin kafasına isabet etti. 7 yaşındaki Mustafa'nın uyutularak müşahede altında tutulduğu kaydedildi.

Kanarya Mahallesi’nde dün saat 22.00 sıralarında meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Şanlıurfa Suruç’taki bombalı saldırıyı protesto eden gruba polis müdahale etti. Bu sırada polislerin attığı gaz kapsülü, annesiyle birlikte evlerine girmeye çalışan 7 yaşındaki M.G.D.'nin kafasına ve ayağına isabet etti. Kanlar içeresinde yere yığılan M.G.D.'nin yakınları tarafından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan çocuğun tedavisi sürüyor.

'Biri kafasına diğeri de ayağına isabet etti'

Düşün ailesinin yakınları, olay yerinde çok sayıdaki gaz kapsülünü kovaya toplayarak fotoğrafını çekti. Olaya tepki gösteren M.G.D.'nin dayısı Mehmet Keme, olay günü misafirlikte bulunduklarını ifade etti. Olayın eve dönüş sırasında meydana geldiğini söyleyen Keme, 'Cadde kapalı olduğu için arkadan dolaşarak eve geldik. Ablam, binaya girdi yeğenim arkada kaldı. Bu sırada iki gaz kapsülünden biri yeğenimin kafasına, diğeri de ayağına isabet etti. Polisleri durdurduk 'ne yapıyorsunuz? dedik. Yollar kapalı olduğu için uzun süre ambülans da gelemedi. Kendi imkanlarımızla taksi ile hastaneye götürdük.' diyerek olayı anlattı.

Yeğeninin kafatası kemiğinde kırık olduğu ve beyne baskı yaptığını söyleyen Keme, yeğeninin uyutularak müşahede altında tutulduğunu ifade etti. Keme, suç duyurusunda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0