Görüş Bildir
Haberler
Pokémon Fanlarının Altıncı Jenerasyonda En Çok Sevdiği 13 Pokémon

Pokémon Fanlarının Altıncı Jenerasyonda En Çok Sevdiği 13 Pokémon

Satoshi Tajiri tarafından yaratılan, bir dönem ülkemizde de yayınlanmış anime dizisi ile dönemin çocuklarını televizyon başına kitleyen Pokémon'un altıncı jenerasyonda en çok sevilen Pokémonları, Pokémon fanları tarafından oylandı. X ve Y evrimlerinin de bizlerle buluştuğu altıncı jenerasyonun sizlerle birlikte en çok sevilen 13 Pokémon'una birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Aurorus

13. Aurorus

Aurorus, kaya ve buz türüne sahip altıncı jenerasyon bir Pokémondur. Amaura'nın evrimleşmiş halidir. Aurorus öfkelendiğinde her yeri buza kaplayarak dondurucu hava yayar.

12. Froakie

12. Froakie

Froakie, su türüne sahip altıncı jenerasyon bir Pokémondur. Froakie, göğsünde ve sırtında bulunan baloncuklarla hem gelen saldırıların etkisini azaltır hem de onları kullanarak saldırabilir.

11. Hawlucha

11. Hawlucha

Hawlucha, uçuş ve dövüş türüne sahip altıncı jenerasyon bir Pokémondur. Hawlucha, çevik hareketler ile rakiplerini yorar ve bitirici hamleden önce her zaman poz verir. Bazen bu poz verme rakip için karşı saldırı imkanı sağlar.

10. Zygarde

10. Zygarde

Zygarde, ejderha ve yer türüne sahip altıncı jenerasyon efsanevi bir Pokémondur. Zygarde'nin 3 formu vardır %10, %50 ve %100 formu vardır. Zygarde, %100 formunda göğsündeki delikten çok güçlü bir enerji yayabilir.

9. Goodra

9. Goodra

Goodra, ejderha türüne sahip altıncı jenerasyon bir Pokémondur. Goomy'nin son evrim halidir. Goodra'nın darbeleri herhangi bir boksörün darbelerinden 100 kat güçlüdür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Tyrantrum

8. Tyrantrum

Tyrantrum, ejderha ve kaya türüne sahip altıncı jenerasyon bir Pokémondur. Tyrunt'un evrimleşmiş halidir. Tyrantrum tek bir ısırığı ile bir arabayı parçalayabilir.

7. Aegislash

7. Aegislash

Aegislash, çelik ve hayalet türüne sahip altıncı jenerasyon bir Pokémondur. Honedge'nin son evrim halidir. Aegislash'in kalkan ve kılıç formları vardır. Saldıracağı zaman kılıç formunu tercih ederken, savunurken ise kalkan formunu tercih eder.

6. Sylveon

6. Sylveon

Sylveon, peri türüne sahip altıncı jenerasyon bir Pokémondur. Eevee'nin evrimlerinden bir tanesidir. Galarian masallarında korkunç bir ejderhayı yenen Slyveon'un hikayeleri anlatılır.

5. Yveltal

5. Yveltal

Yveltal, karanlık ve uçuş türüne sahip altıncı jenerasyon efsanevi bir Pokémondur. Yveltal'ın ömrü sona erdiğinde canlıların yaşam enerjisini çeker ve tekrardan kozaya dönüşür.

4. Noivern

4. Noivern

Noivern, uçuş ve ejderha türüne sahip altıncı jenerasyon bir Pokémondur. Noibat'ın evrimleşmiş halidir. Karanlıklarda gezen Noivern, çok zalimdir ve avlarına eziyet eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Talonflame

3. Talonflame

Talonflame, uçuş ve ateş türüne sahip altıncı jenerasyon bir Pokémondur. Fletchling'in son evrim halidir. Talonflame, 498 km/s hızına çıkabilir ve diğer kuş Pokémonları avlar.

2. Xerneas

2. Xerneas

Xerneas, peri türüne sahip altıncı jenerasyon efsanevi bir Pokémondur. Efsanelerde Xerneas'ın başındaki boynuzlar yedi renkte parladığında sonsuz yaşamı paylaştığı ve Xerneas'ın canlanmadan önce bin yıl bir ağaç olarak yaşadığı anlatılır.

1. Greninja

1. Greninja

Greninja, su ve karanlık türüne sahip altıncı jenerasyon bir Pokémondur. Froakie'nin son evrim halidir. Sıkılaştırılmış sudan oluşturulan yıldızlar oluşturur. Bu yıldızları fırlatarak metali bile ikiye ayırabilir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın