Görüş Bildir
Haberler
PlayStation Özel Oyunu Days Gone'ın PC'ye Geleceği Tarih ve Fiyatı Açıklandı

PlayStation Özel Oyunu Days Gone'ın PC'ye Geleceği Tarih ve Fiyatı Açıklandı

2019 yılında yalnızca PlayStation konsolları için çıkış yapmış olan Days Gone bilindiği üzere aradan geçen 3 yılın arından PC için de çıkış yapacak. Merakla beklenen yapım hakkında yeni bilgiler de gün yüzüne çıktı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Days Gone ile kendinizi zombi kıyametinin tam göbeğine atmaya hazır olun

Bend Studio tarafından geliştirilen Days Gone tüm dünyayı etkisi altına almış olan bir zombi istilasından 2 yıl sonrasını konu alıyor. Başrol koltuğunda ise eski bir motosiklet çetesi üyesi olan Deacon St. John oturuyor.

Ancak Days Gone zombileri pek de alıştığımız gibi değiller

Ancak Days Gone zombileri pek de alıştığımız gibi değiller

Zombi temalı yapımlarda birkaç özel tür haricinde genellikle zombiler nispeten alt etmesi kolay ve görece olarak yavaş varlıklar olurlar. Üstelik çok büyük sürüler halinde de takılmazlar. Ancak Days Gone evreninde devasa sürüler halinde dolaşan zombiler üstümüze adeta bir sel gibi geliyorlar.

PC oyuncuları bu yılın Mayıs ayında yapıma kavuşacaklar

Yapılan açıklamalara göre Days Gone'ın PC için çıkışını gerçekleştireceği tarih 18 Mayıs 2021. Hem Epic Games Store hem de Steam üzerinden satışa sunulacak olan oyunun fiyatı ise 279 TL olacak.

Daha çok PlayStation özel yapımının PC'ye gelmesinin önü açılabilir

Daha çok PlayStation özel yapımının PC'ye gelmesinin önü açılabilir

Geçtiğimiz süreç içerisinde Horizon Zero Dawn'ın bir PlayStation özel oyunu olarak satışa sunulmasının ardından PC platformuna da getirilmesi ile başlayan süreçte bu kez sıra Days Gone'da. Daha önce Days Gone'ın PC için çıkış yapıp yapmayacağı sorularına Sony kanadından olumsuz yanıt gelmişti. Buna karşın yine de PC çıkışını gerçekleştirmek için gün sayan Days Gone PlayStation'ın diğer büyük yapımlarının da PC yolcusu olabileceği konusunda Horizon Zero Dawn ile birlikte umutlarımızı perçinliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
K Aylin

Bu ay ps plus'da bedava Days gone.

...

PlayStation a özel oyunlar PC ye gelirse PlayStation almak aptallık olur .. yani ben bir PlayStation kullanıcısı olarak kesinlikle böyle birşey olmasını iste... Devamını Gör