Görüş Bildir
Haberler
Oyunlarda Karşımıza Çıkan ve Hepimizin Bir Isırık Almak İstediği 11 Yemek

Oyunlarda Karşımıza Çıkan ve Hepimizin Bir Isırık Almak İstediği 11 Yemek

Beril Özge Danacı
15.04.2021 - 17:30 Son Güncelleme: 15.04.2021 - 18:05

Atalarımızın da dediği gibi, sonuç olarak aç ayı oynamaz! Oyun dünyasında da tıpkı gerçek dünyada olduğu gibi pek çok iştah açıcı yemek var. Biz de bunlardan bazılarını sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pasta - Portal

1. Pasta - Portal

Oldukça iştah açıcı görünen ve oyun boyunca bilim aşığı yapay zeka GLaDOS tarafından bize vadedilen bu pasta her ne kadar iştahımızı açsa da unutmamakta fayda var, the cake is a lie!

2. Mantarlar - Super Mario Bros. serisi

Serideki neredeyse her oyunda farklı farklı formları ile karşımıza çıkan mantarlar yenildiği zaman tüketen kişiye pek çok farklı güç bahşediyorlar. E insan da ucundan kıyısından bir kıtlatmak istiyor haliyle.

3. Sandviç - Team Fortress 2

4. Kek - Minecraft

4. Kek - Minecraft

Alabildiğine minimal ve gösterişsiz haliyle bu kek eminiz ki her Minecraft oyuncusu tarafından ısırılmak istenmiştir. Üstelik yapımının da nispeten kolay olması onu oyun içinde de sıkça tercih edilen bir yiyecek yapıyor.

5. Cluckin' Bell menüleri - GTA

5. Cluckin' Bell menüleri - GTA

GTA serisinin gözde fast-food zinciri Cluckin' Bell bizlerin akıllarına Big Smoke tarafından verilen efsane yemek siparişi ile kazınmış durumda. Gidip bir tavuk kanadı, bir hamburgerini yemek için pek çok şeyden vazgeçebilecek oyuncular tanıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Deniz tuzlu dondurma - Kingdom Hearts

Kingdom Hearts evreni ile alakalı pek çok şeyin gerçek hayatta da olmasını istiyoruz. Bunlardan biri de karakterlerimizde gördüğümüzde tadını bilmememize rağmen canımızın çektiği bu dondurma.

7. Pizza - Devil May Cry

Evet farkındayız, pizza pek de ulaşılmaz bir yiyecek değil ancak Dante öyle iştahlı pizza yiyor ki insan DMC evrenindeki pizzaların farklı olabileceğini düşünüyor.

8. Nuka Cola - Fallout

8. Nuka Cola - Fallout

Nükleer savaşın mahvettiği topraklarda buz gibi bir Nuca Cola sizi kısa süreliğine de olsa dertlerinizden uzaklaştırabilir. Ama içtikten sonra kapağını sakın atmayın, Fallout evreninin para birimi Nuca Cola kapakları.

9. Örümcek Donut - Undertale

9. Örümcek Donut - Undertale

Biliyoruz, kulağa pek de iç açıcı gelmiyor ancak denemekten ne çıkar? Undertale'ın o sıcacık dünyasındaki bir donut size zarar veremez.

10. Ambrosia - The Sims 3 ve 4

10. Ambrosia - The Sims 3 ve 4

Hayaletleri hayata döndüren, yaşlanmayı tersine çeviren bir yiyecek Ambrosia. E haliyle yapımı da bir hayli zor. Tüm bu özellikleri ile bizlerin de tadını en çok merak ettiğimi yiyeceklerin başında geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Monster Hunter World yemekleri

Bu tehlikelerle dolu dünyada yüzümüzü güldüren şeylerden biri de tatlı mı tatlı şefler tarafından özenle hazırlanan ve görüntüsüyle monitör başındaki bizlerin bile ağızlarını sulandıran yemekler. Olsa da yesek hakikaten...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
8
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın