Görüş Bildir
Haberler
Playr Uygulamasıyla Kendi Ürettiğiniz Oyunları Oynayın

Playr Uygulamasıyla Kendi Ürettiğiniz Oyunları Oynayın

ATKN
30.03.2015 - 11:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncular, oyun yapma konusunda da oldukça meraklı. Playr adlı mobil uygulama, bu meraka, oyuncuların kendi oyunlarını yaratabilmelerine odaklanan bir uygulama.

Pek çok mobil oyuncunun aşina olduğu gibi klasik ve bağımlılık yaratıcı oyun formatlarını kendinize göre özelleştirerek kendi oyunlarınızı yaratmanızı izin veriyor. Kendi ürettiğiniz oyun içine kendi çizginizi yansıtmanız, fotoğraf eklemeniz, ses kaydı eklemeniz gibi seçenekeler de mevcut. Playr içinde yarattığınız oyunun dinamikleri kısaca tamamen size emanet ve oyunun yönetimi de size ait.

Playr içinde 10 farklı oyun teması seçerek, bu oyunların üstüne kişiselleştirmeyle kendi isteğinize göre düzenleme yapabiliyorsunuz. 2013 yılının yaz aylarında ortaya iki arkadaşın birlikte ortaya çıkarttığı iş firiki, 2013’de Playr’ın ilk sürümünün yayınlanmasıyla hayata geçmiş ve bugün ise yoluna başarılı şekilde devam ettiğini söyleyebiliriz.

Playr, özellikle oyun tasarımına ilgisi olan oyuncuların mutlaka göz atıp denemek isteyeceği bir mobil uygulama olmuş. Ücretsiz olarak AppStore’da yerini alan uygulamanın gelir modeli ise ek özelliklerin Playr’la oyun geliştiren kişilere satmak üzere oldukça mantıkça kurgulanmış. Eğer oyun yapma konusu ilginizi çekmişse ve bir Playr kullanıcısıysanız, satın alacağınız ek modüllerle birlikte oyununuzu daha da geliştirmek mümkün oluyor. Aslına bakarsanız Playr hiç de küçümsenmeyecek, karmaşık oyunları bir mobil uygulama aracılığıyla yapmanız konusuna size yardımcı oluyor. Uygulamanın Android versiyonunun bulunmadığını da son olarak belirtelim.

Webrazzi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0