Görüş Bildir
Haberler
Pitbull Saldırısına Uğrayan Asiye Ateş'ten Güzel Haber: Bu Hafta Taburcu Edilecek

Pitbull Saldırısına Uğrayan Asiye Ateş'ten Güzel Haber: Bu Hafta Taburcu Edilecek

Gaziantep'te 2 pitbullun saldırısında ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde operasyonlar geçiren 4 yaşındaki Asiye Ateş'in çarşamba ya da perşembe günü taburcu edileceği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın ilk kadavradan rahim nakli, Türkiye'de ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibinin doku ve sinir ameliyatı yaptığı Asiye'nin tedavisine devam ediliyor.

Moralinin iyi olduğu, kendi başına yemek yiyebildiği öğrenilen Asiye'ye, annesi Zeynep ve babası Hüseyin Ateş refakat ederek destek oluyor.

Prof. Dr. Ömer Özkan, yaptığı açıklamada, Asiye'nin sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini, neşesinin yerinde olduğunu söyledi.

'Tekrarlayan operasyonlar olacak'

'Tekrarlayan operasyonlar olacak'

Yapılan operasyonların ve nakledilen dokuların iyi olduğunu vurgulayan Özkan, 'Asiye'yi bu hafta içinde çarşamba ya da perşembe günü taburcu etmeyi planlıyoruz. Evde bir süre istirahat ettikten sonra başka operasyonlarımız da olacak.' dedi.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi'nde 22 Aralık 2021'de 2 pitbullun saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, ağır yaralanmıştı. Gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklanmıştı.

Kentteki ilk tedavisinin ardından Antalya'ya sevk edilen minik Asiye, Türkiye'nin ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibince 26 Aralık 2021'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde ameliyat edilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

ah benim güzel kızım:(