Görüş Bildir
Haberler
#PınarGültekinNerede: Üniversite Öğrencisi Gültekin'den Üç Gündür Haber Alınamıyor

#PınarGültekinNerede: Üniversite Öğrencisi Gültekin'den Üç Gündür Haber Alınamıyor

Ulaş
19.07.2020 - 19:35

Muğla Akyaka'da üç gün önce kaybolan ve kendisinden hala haber alınamayan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i arama çalışmaları sürüyor. Sosyal medyada #PınarGültekinNerede etiketi ile binlerce paylaşım yapıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde 3 gün önce telefonda kız kardeşiyle görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 27 yaşındaki Pınar Gültekin'i bulmak için çalışmalar sürüyor.

Akyaka'da mezarlıkta görüldüğü iddia edildi.

Akyaka'da mezarlıkta görüldüğü iddia edildi.

Kız kardeşi Sibel Gültekin, 'Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümünde kaldığı derslerden geçmek için çalıştığını bize söyledi. Akyaka'da kendi evinde kalıyordu. Kardeşimle en son Perşembe günü saat 15.00 sıralarında telefonla görüştüm. Bana Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezinde olduğunu söyledi. Daha sonra telefonu kapandı ve ulaşamadık. Gerekli yerlere durumu bildirdik. Muğla merkezde bir kafenin önünde görüldüğü, Cuma günü de Akyaka mezarlıkta görüldüğü söylendi' dedi.

Sosyal medyada #PınarGültekinNerede etiketi ile binlerce paylaşım yapıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pelinsu

Allah ailesine iyi haberler almayı nasip etsin inşallah :( sağsalim dönsün evine 🙏🏼

Sefa Döner

Sevdiğin birisinin kaybolması cidden çok ağır kafayı yediriyor insana öleyim diyorsun ama bir umut ortaya çıkar diye arıyorsun sürekli. Allah yardımcıları ol... Devamını Gör

beetlejuice

Arayanlar arasında bi araştırma yapılsın bence genelde hep böyle oluyor zanlı en yakınında çıkıyor ki inşallah bişey olmamıştır derim