Görüş Bildir
Haberler
Penelope Cruz'un Tüm Dünya Kadınlarını Kıskandıran 5 Ünlü Sevgilisi

Penelope Cruz'un Tüm Dünya Kadınlarını Kıskandıran 5 Ünlü Sevgilisi

Natasha Romanoff
03.07.2015 - 11:25 Son Güncelleme: 03.07.2015 - 12:31

Penelope Cruz Ve Sevgilileri

Penelope Cruz'un yıllarca kiminle filmde oynasa onunla birliktelik yaşadığını hepimiz biliyoruz, ama tuhaf olan tüm  ünlü sevgilileri hep birlikte rol aldıklari filmde tanışmış olmaları.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tom Cruise

1. Tom Cruise

Cruz'un en bilinen birlikteliği Tom Cruise ile olmuştur. Birlikte Vanilla Sky filminde başrolü paylaşmışlardır , Tom Cruise o kadar etkilenmiş aşık olmuş ki o sıra da evli olduğu Nicole Kidman'dan boşanmıştır ve Penelope Cruz'a ilanı aşk etmiştir. İlişkileri 3 yıl sürdü ve dostça ayrıldılar.

2. Matthew McConaughey

2. Matthew McConaughey

Cruz'un bir efsane film aşkı daha , Matthew McConaughey. 2005 yılında beraber rol aldıkları Sahara filminin setinde ilişkileri başlamış. Tam olarak bi kaç yıl beraberlermiş , yoğun işlerinden dolayi ikiside ayrilmak istemiş.

3. Johnny Depp

3. Johnny Depp

Cruz'un en kısa ilişkisi Johnny Depp ile olmuştur. Yine bir film setinde başlamıştır , tuhaf huyları olan Johnny Depp saçlarını onun gibi uzatmak istemiştir fakat sadece bi kaç ay süren ilişkilerinden dolayi yarida kalmıştır. Ama onu unutamamış ve 2011'de Karayip Korsanları serisinin 4. filminde Angelica Teach karakteri için onu önermiştir.

4. Matt Damon

4. Matt Damon

Sanırım bu Penelope'nin en kısa süren beraberligi. Sanırım bir kaç hafta olmuş ve her zaman ki gibi ayni filmde tanışmışlardır.

5. Javier Bardem

5. Javier Bardem

Herkes Penelope Cruz'u sevmiş fakat Javier Bardem gibi sevmemişlerdir. Cruz ilk sinema perfonmansını Javier Bardem ile aynı filmde yapmıştır. Tekrar 2009'da yine bir filmde beraber oynamışlar ve Javier Bardem Cruz'a evlenme teklifi etmiş Penelope Cruz'da belli ki en çok onu sevmiş evlenme teklifini kabul etmiş 2 çocuk doğurmuş evli mutlu çocuklu olmuşlardır. Darısı hepimizin başına.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
13
7
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?