Görüş Bildir
Haberler
Pelin Karahan 10 Kilo Verdi! Kilo Verme Sırrı Ne? Pelin Karahan Nasıl Kilo Verdi?

Pelin Karahan 10 Kilo Verdi! Kilo Verme Sırrı Ne? Pelin Karahan Nasıl Kilo Verdi?

Bir mekan çıkışında görüntülenen Pelin Karahan, 2. Sayfa programı muhabirlerine röportaj verdi. Aldığı kiloların ardından 10 kilo verdiğini açıklayan Karahan, bu kadar zayıflamayı hedeflemediğini, sadece kilosunu korumak istediğini ifade etti. Pelin Karahan, verdiği kilolardan sonra nasıl kilo verdiğini de tüm şeffaflığıyla açıkladı. Peki, Pelin Karahan nasıl 10 kilo verdi? İşte güzel oyuncunun sırrı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pelin Karahan'ın röportajı sırasında arkasında duran mini arabası hakkında konuştu. Mütevazı arabasıyla dikkat çeken oyuncu “Ben seviyorum küçük arabayı, İstanbul trafiğinde iyi oluyor. Benim küçüğüm bu” dedi. Herkesin merak ettiği bir başka durum ise verdiği kilolarıydı. Pelin Karahan samimiyetle kilo verme sırrını anlattı.

Yeme İçmeye Dikkat Ediyorum

Yeme İçmeye Dikkat Ediyorum

Sporu aksatmadığı bilinen oyuncudan açıklamalar geldi. 'Yeme içmeye dikkat ediyorum. İki öğüne düşürdüm. Bugün çok yediysem, ertesi gün azaltıyorum.' diyen Karahan, 'Bu kadar vermeyi hedeflemiyordum ama verince korumak istedim” diye konuştu.

Pelin Karahan'ın Kilo Verme Sırrı

Pelin Karahan'ın Kilo Verme Sırrı

Pelin Karahan ayrıca ketojenik beslenme ve kick boks yaparak 48 kiloya düştüğünü ifade etti. Peki güzel oyuncunun ketojenik beslenme tekniği nasıl uygulanıyor?

Pelin Karahan'ın Uyguladığı Ketojenik Beslenme Nedir?

Pelin Karahan'ın Uyguladığı Ketojenik Beslenme Nedir?

Ketojenik diyet, karbonhidrat ve protein kaynaklarının oldukça kısıtlı olduğu ve diyet içeriğinin çok büyük bir kısmının yağlardan oluştuğu diyetler olarak tanımlanabilir. Normal sağlıklı beslenme planlarında kaçınılan pek çok besin türü, bu diyetlerde temel enerji kaynağı olarak tercih edilir. Yüksek yağ içeriği, düşük karbonhidrat ve protein içeriği nedeniyle bu diyetlerin uygulanması zor olup uzun süre devam ettirilmesi hem zorlayıcı hem de sağlık açısından riskli olabilmektedir. Özellikle karbonhidratlar konusunda oldukça katı olan bu beslenme tarzında ekmek, tahıllar, undan üretilen her türlü besin ve şeker gibi karbonhidrat kaynakları katı yasaklar arasındadır. Diyetin büyük bir kısmı yağ kaynakları olan kaymak, krema, mayonez benzeri besinlerden meydana gelir. Epilepsi hastalarında sara nöbetlerinin azaltılmasında etkili olması nedeniyle bu hastalarda nöbetlerin yoğunlaştığı dönemlerde ketojenik diyet uygulamaları yapılabilir. Buna ek olarak ketojenik diyetler bazı metabolizma hastalıkları, Parkinson, Alzheimer, beyin ve sinir sistemi hastalıkları, otizm, bazı ruhsal ve mitokondriyal hastalıklarda da tedavi sürecine yardımcı olması amacıyla uygulanabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın