Görüş Bildir
Haberler
Pelin Çini Yazio: "Eskiden Şeyma Subaşı Çok Tıklanırdı, Şimdi ise Kerem Bursin ve Hande Erçel Tıklanıyor"

etiket Pelin Çini Yazio: "Eskiden Şeyma Subaşı Çok Tıklanırdı, Şimdi ise Kerem Bursin ve Hande Erçel Tıklanıyor"

Pelin Çini
28.01.2022 - 00:36 Son Güncelleme: 04.02.2022 - 13:36

O, Instagram' ın en çok takip edilen anonim hesaplarından biri. Konusu da belli : Magazin. İşinde çok başarılı, herkese belli bir mesafede duruyor, üslubu net, saygı çerçevesini aşmıyor ve bu işe ciddi bir mesai harcıyor. Hatta birçoğunuzun duymuş olduğunu düşündüğüm 'lovelanmak' deyimini de o buldu. Çok kullanılır oldu.

Eski bir magazin yorumcusu olarak ben de sıkı takipçilerindenim. Uzun zamandır da merak ediyordum kim olduğunu, bu işin altından nasıl kalktığını ve ileride bizi nelerin beklediğini...

Sordum Gossippasta da tüm samimiyetiyle cevapladı.

Buyursunlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gossippasta ismi nereden çıktı? Nasıl buldun? Bir anlamı var mı?

Tamamen en yakın arkadaşımla kafa kafaya verip bulduğumuz bir isimdi. Gossip ile başlamasını istiyordum ve yanına ne uyar, nasıl akılda kalıcı olur diye düşündük.

Bu hesap ne zaman açıldı? Açarken aklında ne vardı? Bu kadar ilerleyeceğini düşünmüş müydün?

Pandemi başlamadan iki hafta önce işimden istifa etmiştim. İnanılmaz mutsuzdum. Bir gün arkadaşım pandemi sırasında beni aradı. Bir hesap açmak istediğini ama modayla ilgilendiğini anlattı, yardım istedi. Ben o konuda ilerleyemem dedim. WhatsApp grubumuza tüm magazinsel olayları ya da storyleri mutlaka yorumumla atardım, e çok gülüyorlardı haliyle😂 Sana bir hesap açalım oradan yap yorumunu dedi. Uğraşamam dedim, hiç abartmıyorum bir hafta boyunca o hesabı aç artık diye taciz etti beni.. 27 Mart 2020 tarihinde de hesabı açtım. Tamamen makarasına açtığım bir hesabın bu kadar ilerleyeceğini tabi ki düşünmemiştim. Biraz da inat bir insanımdır. İki ay 40 kişi eğlendik sayfada, sonrası malum :)

Magazine bu kadar ilgi olmasını nasıl değerlendiriyorsun?

Günlük hayatımızda dahi tanıdığımız insanların iki dedikodusunu yaparız, tatlı tatlı tabi😂 E ülkece tanıdığımız isimleri konuşmak daha da kolay, malzeme de bol. Sevmiyorum diyen bile hesaptan, haberlerden haberdar. Bazen hayatın içinde kafanızdaki şeylerden sıyrılıp iki güleyim diye bile okunur izlenir, keyifli bir mecra. 

Bu bıçak sırtı bir iştir. Kimseye yaranamazsın. İyi haber yaptığında iyisindir kötüsünde eleştiriler çok acımasızdır. Sen kötü yorumlarla nasıl başa çıkıyorsun?

Tanınmadığım, nasıl biri olduğum bilinmediği halde yemediğim küfür, hakaret kalmıyor bazen. Şimdi niye böyle dedi ki diye durup günlerce düşündüğüm şeyler oldu. Bazen cevap verince gerçekten öyle demek istemedim diye tatlıya bağlanan konuşmalar da yaşadım. Bir zaman sonra her şeye gülüp geçmeye başlıyorsun zaten. Çok ciddi kalamam ben😂

Seni takip eden ünlülerle arkadaş oldun mu hiç? "şunun haberini yaparken içim sızlıyor" dediklerin var mı? Kimleri seviyorsun yani?

Seni takip eden ünlülerle arkadaş oldun mu hiç? "şunun haberini yaparken içim sızlıyor" dediklerin var mı? Kimleri seviyorsun yani?

Hiçbir ünlüyle tanışmışlığım, arkadaşlığım olmadı. Tabi ki her gün tanınan isimlerle mesajlaştığım oluyor. Haberleri girerken her zaman haberini yaptığım kişi de umarım güler geçer diye düşünüyorum. Magazinde iki gün sonra gündem değişir, ne olaylar unutuldu, unutuluyor da. Kişisel eskiden severek takip ettiğim insanlar tabi ki vardı ama iki güzel şey yazsam bu sen değilsin Gossip tepkisi geliyor. Bana birilerini sevmek de mi günah acaba😂 Bu konuda en özgüvenli, en sevdiğim isim İrem Derici. Ne çıksa ne yazılsa o da gülüyor.

Magazin programlarını takip ediyor musun peki? TV' de yorum yapılan programlarda bazen kaynak gösterilmiyor sizden alıntı yapılıyor sanırım. Bu konuda yorumun ne?

İnanılmaz saygı duyduğum konu şu, çok mesailer harcanıyor. Muhabirler, kameramanlar, arka tarafta çalışan büyük ekipler bir detay, görüntü yakalamak için büyük efor harcıyorlar. Bir programdan görüntü alırken isim, logo asla kapatmıyorum. Herkesin emeğidir. Aynı hassasiyeti biz sayfalara gelince neden göstermiyorlar hala anlamış değilim. Koca programsın değil mi, ne olur o fotoğrafta benim ismim görünse? Gossip ile özdeşleşmiş kullandığım kelimeleri bile programda eleştirdiler, ne gerek var?

Şahanesin, severek takip ediyorum ve biliyorum ki birçok "ünlü" isim de takip ediyor. Seni diğer hesaplardan ayıran ne sence?

Çok teşekkür ederim🙈❤️ Her ünlü isim takip ettiğinde ilk günkü heyecanımla aaa nasıl ya oluyorum. Takip etmeyip okuyan, mesaj atan da çok bu arada. Bu işi çok iyi yapan başka sayfalar da var, kimsenin hakkını yiyemem. Hem influencer magazini ben açtığımda bu kadar çok yoktu, o da çok sevildi yapıldıkça hem lovelandık başlı başına bir tuttu gitti. Kim nerde görülmüş köşesi aşırı seviliyor, istek parça alır gibi ünlü ismi yazılıyor nerede bu yaaa diye😂

Bu bir meslek aynı zamanda. Sosyal medya üzerinden iyi para kazanılıyor ancak iyi içerik üretilirse tabii ki... Sen günde ne kadar saatini bu işe ayırıyorsun? Bir ekip mi var? Kaç kişisiniz?  Haberleri nasıl toparlıyorsunuz?

Başladığımdan beri tek adminim. Hesap yalnızca benim telefonumda açık. Tüm haberleri, yorumları tek başıma yapıyorum. Dm' leştiğim her insan sadece benimle konuşuyor, içleri rahat olsun. Bütün günüm telefonda geçiyor neredeyse. Ama kargolar sana nasıl ulaşıyor diye çok soru alıyorum. Tüm ajanslarla iletişimde olan, kargolarımın gittiği, markalarla bütün anlaşmalarımı sağlayan bir temsilcim var. O taraftaki tüm köprü görevini o hallediyor.

Son dönem haberleri sormazsam olmaz. Sezen Aksu, İzzet Yıldızhan ve Gülşen meselesinde durduğun taraf ne? Bu üç mesele ile alakalı ne düşünüyorsun?

Son dönem haberleri sormazsam olmaz. Sezen Aksu, İzzet Yıldızhan ve Gülşen meselesinde durduğun taraf ne? Bu üç mesele ile alakalı ne düşünüyorsun?

Bir kadın olarak artık onu orada giyemez burada bunu giyemez gibi tartışmalar canımı sıkıyor. Gülşen’in dik duruşunu takdir ediyorum. İzzet Bey gibi isimlerin de bu konuda konuşmaya hakkı yok, hala programlara çıkarıp yorum alıyorlar bu konuda. He her şeyi eleştiren hesap olarak da kıyafetin orasını beğenmedim burası ne alaka şu renk yakışmamışı anlarım da eteğin boyu kimseyi ilgilendirmez. Üreten iki kadını bu konularda konuşmamak lazım. Her ikisi de gerekli cevabı verdiler zaten.

Hangi isimlerin takipçileri daha fanatik? Gelen tepkilerden  bir fikrin vardır eminim ki:) Peki hangi isimlerin haberleri çok 'tıklanıyor'?

Dönem dönem bu fanatiklik inanılmaz değişiyor. Bazen en fanatikler Survivor fanları oluyor, bazen o dönem hangi dizi çok izleniyorsa o partnerlerin fanları.. Eskiden olsa tıklama garantisine direkt Şeyma Subaşı derdim. Gerçekten inanılmaz bir tıkı vardı. Ama artık yok. Hande Erçel ve Kerem Bürsin fanları da her habere ilgili, bazen bizden daha iyi stalkerlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsmini açıklamak istemeyeceğini düşünüyorum ama biraz kişisel bilgiler de alabilir miyiz? Mesela kaç yaşındasın ? Nerede oturuyorsun? Ne okudun? Nasıl birisin? Bir de seni tanıyor muyuz yahu? Esasında tanınan bilinen biri misin?

Hayır tanınan biri değilim. Oh bu soru beni çok mutlu etti😂 Kendimle ilgili aslında çok detay vermiyorum, çünkü en büyük şok normalde tanıyan ama hesabı takip edip benim olduğunu bilmeyen arkadaşlarıma olur. Anadolu yakasında oturuyorum. Üniversite mezunuyum. Yüksek lisans yaparken aynı zamanda çalışıyordum. Sonra dediğim gibi hayır bunlar bana göre değil diyerek bıraktım. Kendimi göstermememin sebebi de normal hayatımı deşifre etmek istememem. Bazen bir ortamda tanınan insanlar görünce tanınmamak çok işe yarıyor. Aaa Gossip geldi diye kimsenin gerilmesiyle karşılaşmak istemezdim😂 Bütün hayatım bir şeylerle dalga geçerek geçti, başıma gelen kötü şeylerle bile dalga geçerek kurtuldum. Kız kardeşim bazen abla buna da üzül artık diye kızar bana. Normalde de aynı sayfamdaki gibiyim yani. 

Hayalin nedir? Bundan sonra bizi neler bekliyor? Seni görecek miyiz?

Bazen bazı ithamlara, Gossip şu diye yanlış hedef göstermelere inanılmaz üzülüyorum. Çünkü bu benim emeğim, benim sayfam. Anonimliğin en zorlandığım yanı bu oldu. Video çekerek 'hayır onlar değilim benim beeen!' diye bağırmak istiyorum. Gossip her gün daha büyüyerek, gülerek devam ediyor. İlla ki kendimi göstereceğim bir an gelecek ama yolum var. Yani kendimi gösterdiğimde aaa Gossip şu isim çıktı değil Gossip böyle bir kızmış denecek. İlerisi için hayallerim de biraz daha benle kalacak sanırım. Umarım keyifle okunmaya devam ederim :)

Gossippasta

Instagram

Facebok

Twitter

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
6
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Kendisini önceden severek takip ederdim, şuan da takip ediyorum ancak eskisi gibi değil bence. Dilini biraz daha sivrileştirmesi gerekiyor. Takipçileri azalm... Devamını Gör