Görüş Bildir
Haberler
Patronlar Buraya: Seni En Çok Darlayan Şeyi Söylüyoruz!

etiket Patronlar Buraya: Seni En Çok Darlayan Şeyi Söylüyoruz!

Lunami
14.05.2022 - 14:00

Bakalım seni darlayan şeyi doğru tahmin edebilecek miyiz? 🤔

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle kendini aşağıdaki kelimelerden hangisiyle bağdaştırıyorsun?

Seni gündelik hayatta en çok kızdıran şey nedir?

Peki düzenli mi yoksa dağınık biri misin?

Bir gününü nasıl geçiriyorsun?

Çalışanlarından biri çok önemli bir işi beceremediğinde buna tepkin ne olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki iş yerinde kaç tane çalışanın var?

Çalışanlarınla iç içe olmaktan mı yoksa ayrı olmaktan mı hoşlanırsın?

Son olarak hedeflerin neler?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İşlerin eksik ve yavaş yapılması!

Bir patron olarak seni en çok zorlayan ve darlayan şey kesinlikle verdiğin işlerin eksik ve yavaş bir şekilde yapılması diyebiliriz. Sen mükemmeliyete ve dakikliğe önem veren biri olduğun için verdiğin işlerin çalışanların tarafından kusursuz bir şekilde yapılmasını bekliyorsun. Bu isteğin yerine gelmediğinde ise hayal kırıklığına uğrayıp darlanıyorsun. Bizden naçizane bir öneri; çalışanlarınla bir toplantı ayarlayarak bu durumu onları da motive edebilecek şekilde aktarırsan belki seni darlayan meselenin bir nebze de olsa üstesinden gelebilirsin.

Habersiz iş yapılması!

Bir patron olarak seni en çok zorlayan ve darlayan şey kesinlikle arkandan habersiz bir şekilde iş yapılması diyebiliriz. Çalışanlarının her zaman ve her koşulda sana eksiksiz bilgi vermesini ve hangi iş yapılıyorsa ondan haberdar etmelerini istiyorsun. Ne diyebiliriz ki, haklısın... Hangi patron arkasından habersiz iş yapılmasını ister ki? Bu olayları gözlemleyip çalışanlarını düzgün bir şekilde uyarır ve bunun tekrarlanmaması için onlara motivasyon sağlarsan, bu sorunun altından kalkabileceğini düşünüyoruz!

İş giriş ve çıkış saatlerine uyulmaması!

Bir patron olarak seni en çok zorlayan ve darlayan şey kesinlikle iş giriş ve çıkış saatlerine diğer bir değişle mesai saatlerine uyulmaması diyebiliriz. İş yerine geç gelen veya kendi isteğine göre erkenden iş yerinden mesaisi bitmeden ayrılan çalışanlarından muzdarip olma konusunda sana hak veriyoruz. Hiç bir patron bunu istemez! Bunu yapan çalışanlarınla uygun bir dille konuşup neden bu şekilde davrandıklarını anlar ve onlara iş yerindeki kurallara uyması için gereken motivasyonu vermeyi başarabilirsen, bu sorunu çözebilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Habersiz iş yapılması! Bir patron olarak seni en çok zorlayan ve darlayan şey kesinlikle arkandan habersiz bir şekilde iş yapılması diyebiliriz. Çalışanların... Devamını Gör