Görüş Bildir
Haberler
Patronlar Buraya: Sana En Uygun İletişim Tarzını Söylüyoruz!

etiket Patronlar Buraya: Sana En Uygun İletişim Tarzını Söylüyoruz!

Selluka
27.05.2023 - 14:02

Her işletmenin ve patronun iletişim tarzı birbirinden farklıdır. Bu farklılıklar bulunan sektöre, yapılan işe ve edinilen misyona göre değişir.

Peki sana en uygun iletişim tarzı ne? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak söyle bakalım, sence iyi bir patron çalışanlarına karşı nasıl olmalı?

2. Acilen yapılması gereken bir iş var ve çalışanlarını motive etmen gerekiyor. İşleri hızlandırmak için nasıl bir taktik izlersin?

3. Ekibin yarın çok önemli bir sunum yapacak...

4. İş görüşmesine gelen birini işe almakta kararsız kaldın, yeterli deneyimi yok ama gözlerinde o ateşi gördün bir kere. Ne yaparsın?

5. Şimdi dürüst olma zamanı! Çalışanların senin fikrinin tamamen zıttını söyledi, kabul eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ekibinle iyi bir iletişim dili kurabildiğini düşünüyor musun?

7. Peki son olarak, çalışanlarından birisi sevgilisinden ayrıldı ve çok mutsuz. Ne yapardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

8. Çalışanlarla yüz yüze görüşmeler düzenleyebilirsin.

Sen kesinlikle çalışanlarını motive edebilen bir patronsun. Patronluk terimini yeniden yazmışsın desek yanlış olmaz. Çalışanların seninle hem iş hem de iş dışı konularda oldukça iyi anlaşıyor. onları dinleyen bir patronları olduğunun da farkındalar. Biz bile yazarken kıskandık. Seninle çalışmak oldukça eğlenceli gözüküyor!

9. Grup toplantıları yapabilirsin.

Sen patron gibi patronsun! Ekibini devamlı motive edip, her konuda bolca toplantılar düzenliyorsun. Herkese nasip olmaz. Hem iş takibini çok iyi yapıyor hem de çalışanlarının isteklerine yardımcı oluyorsun. Senin için en ideal iletişim tarzı kesinlikle grup toplantıları düzenlemek.

10. Sosyal medya kanallarına ağırlık verebilirsin.

Yüz yüze iletişimde çok başarılı değil gibisin. Fakat özellikle sosyal medya kanallarından kurduğun iletişimlerde adeta bir fenomene dönüşecek özgüvene sahipsin. Genel olarak sevilen bir patronsun fakat sanki çalışanların seninle yüz yüze iletişim kurmakta bir tık zorlanıyor gibi. ama enerjin sosyal medya kanallarını kullanmak için çok ideal. Bizce bunu bir dene!

11. Müşterilerden gelecek geri bildirimlere yönelik bir politika geliştirebilirsin.

Görünüşe göre sen geri bildirimlere oldukça önem veren bir patronsun. hoş herkes de böyle olmalı aslında. Bir işi yaptıktan sonra gelen geri bildirimler oldukça önemli. Umarız bunu gerçekleştirecek enerjiyi kendinde bulursun. Müşterilerinden gelecek geri bildirimler belli ki seni ve işletmeni oldukça geliştirecek. Bizce sen bunu bir dene!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

10. Sosyal medya kanallarına ağırlık verebilirsin.