Görüş Bildir
Haberler
Patili Dostunuzun Burcu Davranışlarını Nasıl Etkiler? İşte 12 Burcun Kedi ve Köpekler Üzerindeki Etkisi

Patili Dostunuzun Burcu Davranışlarını Nasıl Etkiler? İşte 12 Burcun Kedi ve Köpekler Üzerindeki Etkisi

Gossip Dio
12.12.2022 - 10:32

7'den 70'e herkesin ilgi duyduğu bir alan olan astrolojinin etkisi yalnızca insanlar üzerinde değil, evcil hayvanların üzerinde de görülüyor. Burçların insan karakterine yansıttığı etkiler aslında evcil hayvanlarınız için de geçerlidir. Kediniz belki de bir ikizler burcudur ya da köpeğiniz tam bir başaktır. Bu durumu ayırt edebilmeniz ve evcil hayvanınızın karakterini daha iyi analiz edebilmeniz için 12 burcun kedi ve köpek üzerindeki etkisini sizler için inceledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu (21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcu (21 Mart - 20 Nisan)

Lider olarak doğmuş olan kedi ve köpekler koç burcundadırlar. Aynı zamanda kedisi ve köpeği koç olan kişiler birer ilgi bağımlısına sahip olduklarını da kabullenmelidirler. Koç burcu kedi ve köpekleri ilgiye aç, zaman zaman isyankar ve bazen de itaatsiz olabilirler.

Boğa Burcu (21 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa Burcu (21 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa burcu kedisi veya köpeği olanlara ilk tavsiyemiz mama poşetlerini kilitlemeleri olacaktır. Bu burçtaki hayvanlar son derece iştahlıdırlar. Bunun yanı sıra uykuyu oyundan daha çok severler. Anlayacağınız boğa burcu kedi ve köpeklerde biraz tembellik yapabiliyor. İnatçı olmaları da yanında kaçınılmaz gelen promosyon bir özellikleri.

İkizler Burcu (21 Mayıs - 20 Haziran)

İkizler Burcu  (21 Mayıs - 20 Haziran)

İkizler köpeği / kedisi denilince akıllara ilk olarak enerjik olmaları gelmelidir. İkizler olan evcil hayvanınız oldukça arkadaş canlısı, meraklı ve sahiplerini eğlendirmeyi sevenlerdendir. Her zaman hareketli ve eğlenceli ruh halindedirler. Bu yüzden ikizler doğumuna denk gelen evcil hayvanları olanlara, enerji depolamalarını tavsiye ediyoruz.

Yengeç Burcu (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcu (21 Haziran - 22 Temmuz)

İnsanlarda yengeç burcu denildiğinde akıllara ilk gelen ne kadar duygusal olduklarıdır. Aynı durum yengeç burcu evcil hayvanınız için de geçerli. Su burcunun getirmiş olduğu duygusallık onları da etkiliyor. Yengeç burcu olan köpekler, sahiplerinin ömür boyu dostu olacak potansiyeldedirler. Yengeç burcu kediler ise oldukça çekingen bir yapıya sahiptirler. En önemli özellikleri ise sahiplerini son derece kıskanmalarıdır.

Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan burcunun kendisini kraliyet ailesinde gibi görmesi kediler ve köpekler için de geçerli. Aslan burcunda olan kedi ve köpekler son derece otorite sahibidirler. Neredeyse tüm gün onlara ilgi göstermenizi isterler. Bunun yanı sıra aslan burcundaki köpekler, oyuncu ve cömertlerdir. Kediler ise dünyanın kendi etraflarında döndüğünden emindirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak burcunun düzeni ve titizliği köpek ve kedilerde de aynı şekilde etkisini sürdürüyor. Başak burcunda olan kediler kendilerini temizlemeyi çok severler. Köpekler ise tam bir oyuncudur. Sahibi ile saatlerce oyun oynayabilirler. En önemli özelliği düzenli olmaları olan başak burcu kedi veya köpeğiniz için şimdiden saatli mama alarmını kurmalısınız.

Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi burcundaki kedi veya köpekler çevresiyle sürekli olarak iletişim halindedirler. Hem köpekte hem de kedide sahibine aşırı bir düşkünlük gözlemlenmektedir. Terazi burcunda bir kediniz var ise sabır taşı kıvamında olmalısınız. Köpeğiniz var ise her dediğinizi yapan küçük bir askeriniz olmuş demektir.

Akrep Burcu (23 Ekim - 22 Kasım)

Akrep Burcu (23 Ekim - 22 Kasım)

Üç büyükler yani inatçılık, zekilik ve sezgilerin gücü akrep burcu olan kedi ve köpeğinizde mevcuttur. Akrep burcundaki köpekler kıskançlık özelliklerinden dolayı adeta bekçi gibidirler. Sizi her an kollarlar. Kediler ise meraklı ve doyumsuzdurlar. En önemli özellikleri ise dış görünüşlerinin güzelliği ile akrep olduklarının hemen belli olmasıdır.

Yay Burcu (23 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcu (23 Kasım - 21 Aralık)

Her boş vaktinizde gezmeye hazır olun. Yay burcundaki köpeklerin ve kedilerin en sevdiği şey gezmektir. Her seyahatiniz için onlar için de bir küçük bavul hazırlamanızı öneririz. Yay kedileri son derece sakarken, yay köpekleri ürkek oldukları için her nesneye ürperti ile yaklaşırlar. İkisine de sahipseniz evde dengeli bir şekilde olayların işleyeceğini düşünüyoruz. Yay kedi ve köpeği ile eğlencenin zirvesini yaşayacaksınız.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak burcu bir evcil hayvanınız var ise hayat size güzel. Bu burçtaki hayvanlar genel olarak kolay eğitilebilirlerdir. Yapıları gereği disiplinli ve çalışkan olurlar. Kötü özelliklerinden biri bencil olabilmeleridir ama sosyalleşmeyi de severler. Oğlak kedisi olanların ise inatçılıkla ilgili çeşitli sıkıntıları olabilir. Oğlak köpekleri ise son derece size sadık olurlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu (29 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcu (29 Ocak - 19 Şubat)

Evde dolanan bir zeka küpüne hazırlıklı olun. Kova burcunda olan kedi ve köpekler oldukça zeki hayvanlardır. Kedilerde mizacı bir hava vardır ve tüm komik hareketleri yaparlar. Köpekler ise son derece dost canlısıdır. Kova burcundaki kedi ve köpekler sahibinin ruh halini en ince ayrıntısında kadar hissedecek potansiyelde olurlar.

Balık Burcu (20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcu (20 Şubat - 20 Mart)

Suyu seven bir evcil hayvan mı? Balık burcuna sahip olan kedi veya köpeğiniz için bu durum hiç de imkansız değil. Balık burcunda olan hayvanlar genellikle suyu severler. Balık kedilerinde genel olarak bir hiperaktiflik görülürken, balık köpekleri bu burçta da sadıklık özelliğini asla kaybetmemektedirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın