Görüş Bildir
Haberler
Pastanın da Modası mı Olurmuş Demeyin! Karşınızda 2018 Düğün Pastası Trendleri

etiket Pastanın da Modası mı Olurmuş Demeyin! Karşınızda 2018 Düğün Pastası Trendleri

Lousia
19.04.2018 - 17:08

Düğün mevsimi başladı. Biliyoruz ki, etrafınızda düğün trendleri hakkında çeşitli yazılar okuyorsunuz. Sizi bu alandan da mahrum bırakmak istemedik. ''Amaan, pastadan ne olur.'' demeyin. Karşınızda 2018 yılının düğün pastası trendleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Metalik pastalar

1. Metalik pastalar

Bu yıl birçok alanda metaliğin moda olduğunu görüyoruz. Görünen o ki, bu moda pastalara da sıçramış. Metalik pastalarda en çok kullanılan tonlar bakır ve altın tonları. Düğün konseptinizle ilgili çeşidini bulursanız kaçırmayın derim.

2. Yarı kaplanmış pastalar

2. Yarı kaplanmış pastalar

Genelde süslemeleri meyvelerden yapıldığından daha hafif bulunan bu pastalar da, sıkça tercih edilen modellerden. Üzerindeki pasta kreması az ve şeker hamuru görece sağlıklı maddelerden yapıldığı için sağlıklı pasta arayan çiftler tarafından ideal kabul ediliyor.

3. Damlayan pastalar

3. Damlayan pastalar

Damlayan pastalar da yaz düğünlerinden çok kış düğünleri için tercih edilen çeşitlerden. Ama uygun şekilde muhafaza ederseniz, düğününüzde kullanmamanız için hiçbir engel yok. Üzerindeki sos sadece çikolata sosu değil, aynı zamanda frambuaz ya limon sosları da olabilir.

4. Geometrik pastalar

4. Geometrik pastalar

Geometrik desenler de tıpkı metalik gibi sıkça karşımıza çıkmaya başladı. Ev dekorasyonundan, davetiyelere kadar çeşitli alanlarda hayatımıza giren bu pastaların, bu yılın trendlerinden olmasına şaşırmadık desek yeridir.

5. Mermer desenli pastalar

5. Mermer desenli pastalar

Düğün dekorasyonlarının son dönem trendlerinden olan mermer, pastalarda da düğün konseptini tamamlayıcı bir rol üstlendi. Sadece beyaz değil, mavi gibi çeşitli renklerde yapılan bu pastalar, sıradan pastalardan sıkılanlar için iyi bir alternatif gibi görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ametist pastalar

6. Ametist pastalar

Ametist taşının insanlara mutluluk, huzur gibi pozitif hisler verdiği söylenir. Tam da bu özelliğini düğün gününe yansıtmak isteyen insanlar için, ametist taşı efektli bu pastalar oldukça güzel bir alternatif oluşturdu.

7. Krema dokulu pastalar

7. Krema dokulu pastalar

Sade ve hafif pastalar tercih etmek isterseniz, krema dokulu pastalar sizin için biçilmiş kaftan. Pastanın tek süsü kendine özgü olan kreması ama düğün konseptinize göre çeşitli süslemeler de yapmanız mümkün. Mesela deniz kenarında yapacağınız düğün için, yapay deniz kabuklarından yararlanabilirsiniz.

8. Ombre pastalar

8. Ombre pastalar

Artık her yerde görmeye başladığımız ombre saç modasının, pastalara sıçraması bizi pek şaşırtmadı doğrusu. Aynı zamanda sezonun trendi olan pastel renkler de ombre pastalarda kendilerine yer buldu.

9. Siyah pastalar

9. Siyah pastalar

Beyazla özdeşleşmiş olan düğün pastalarının yerini siyah pastaların alması son derece farklı oldu. Siyah rengini asil bulup, düğününde yer almasını isteyenler pastaları aracılığıyla da bunu yapabilirler. Aynı zamanda mermer deseni ya da metalik gibi trendlerden yararlanıp, pastanızda farklı bir hava yaratabilirsiniz.

Düğününüzde kullanabilmeniz için size çeşitli pasta modelleri sunduk. Şimdi sıra içinize sinen ürünü bulmanıza geldi. Güzel bir düğününüz olsun!😍

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
91
16
8
5
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Günümüzde milletin götüne kazık sokan düğün pastaları diye başlığı düzeltelim lütfen.