Görüş Bildir
Haberler
Pasta Testine Göre Sevgilini Aldatmaya Ne Kadar Meyillisin?

etiket Pasta Testine Göre Sevgilini Aldatmaya Ne Kadar Meyillisin?

Ebru Çiftçi
26.09.2018 - 18:56 Son Güncelleme: 28.09.2018 - 01:59

Şimdiden söyleyelim seçim yapman epey zor olacak :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bu tatlış pastalardan birini seç bakalım.

2. Şimdi de bunlardan birini seç.

3. Bunlardan da bir tane seç.

4. Takımına uygun pastayı seç.

5. Bu pastalardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ya bunlardan?

7. Hangisi löp diye yemelik?

8. Hangisini yemeye kıyamazsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen aldatmaya meyilli bir insansın!

Ah canım ya sen verdiğin cevaplara göre aldatmaya çok meyillisin. O kadar çapkın bir ruha sahipsin ki, öyle tek bir kişiye bağlı kalmaya dayanamıyorsun. Önceki zamanlarda hayatına sürekli birileri gelmiş gitmiş. Sen aralarından sadece birine çok değer vermişsin. Fakat onunla da yaşanmış bazı kötü anıların olmuş. O saatten sonra kimseye değer verememiş ve sevememişsin. Şu anda sevgilin olsa bile onu gerçekten sevdiğini düşünmediğin için başka insanlarla vakit geçirmek sana çok normal geliyor. Karşı cinsten biriyle sürekli vakit geçirmek, bir şeyler paylaşmak sana kendini iyi hissettiriyor. Ama karşına bir gün öyle biri çıkacak ki gözün ondan başkasını görmeyecek. Söylemedi deme.

Sen aldatmaya hiç meyilli bir insan değilsin!

Sen verdiğin cevaplara göre aldatmaya hiç meyilli bir insan değilsin. Çünkü karşındaki insana körü körüne bağlanırsın ve ondan başkasını düşünemezsin. Anlayacağın baya sadık bir sevgilisin. Onun üzülmesini ve kırılmasını hiçbir şekilde istemezsin. Bunun için de elinden gelen her şeyi yaparsın. Eğer ben yaparsan, bir başkası da gün gelir bana yapar düşüncesiyle hareket edersin. Zaten aldatmak senin karakterine hiç uygun bir şey değil. Sen kim aldatmak kim? Etrafındaki insanlara böyle bir şey  yaptığını söyleseler 'Ben aldatırım aldatmaz.' derler. Ondan dolayı senin bu tarz olaylarla alakan olmaz. Sevdiğin insana karşı çok dürüst davranırsın. Bu da senin o güzel karakterinden kaynaklı olan bir şey olsa gerek.

Sen aldatmaya meyillisin ama aldatmazsın!

Sen verdiğin cevaplara göre aldatmaya meyillisin ama asla böyle bir şey yapmazsın. Evet, zaman zaman başka insanlar senin kafanı kurcalar. Ama sen kendine bunu yapmayı yakıştıramazsın. Bundan dolayı biz senin sevgilini aldatacağını düşünmüyoruz. Çünkü sana değer veren o kişiyi kaybetmek istemezsin. He başka birinden hoşlandıysan da sevgilinden ayrılırsın ve o kişiyle birlikte olursun. Karşındaki insan sana bu kadar değer verirken, senin ona böyle bir şey yapman onu çok üzer. Bunu sen de biliyorsun. Hiç kimseyi bu şekilde incitmek istemezsin. Tüm bunlar senin aldatma ihtimalinin düşük olduğunu gösteriyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
431
172
147
79
50
30
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
artu.96

Pasta seçimi ile aldatmaya meyilli olup olmadığımı ölçücekmiş. Sonuç:Çapkınmışım platonik aşk yaşayan ne kadar çapkın olabilir ?

Lucinda Kane

Hiç Meyilli Değilsin! Kimse olmamalı zaten.

aleyna

Pastayla sadıklığı ölçmek bokunu çıkardınız 😐😒