Görüş Bildir
Haberler
Passolig'de Bilet Başına 5 Lira Ek Ödeme Koşulu Getirildi

Passolig'de Bilet Başına 5 Lira Ek Ödeme Koşulu Getirildi

Enver K.
29.07.2015 - 13:41
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Pas­so­lig bu se­zon sa­tı­lan her bi­let­ten 5 li­ra hiz­met be­de­li ke­se­cek. Uy­gu­la­ma­nın star­tı dün Fenerbahçe ile ve­ril­di

E-Bilet uygulayıcısı Passolig, Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçıyla birlikte yeni bir uygulama başlattı. Kart sahibi Fenerbahçeliler bilet alırken 5 lira hizmet bedeliyle karşılaştı. Geçen seneki ilk uygulamada bu para alınmamıştı. Dün akşamki maçla başlayan uygulama ile artık bu sezon tüm karşılaşmalarda 5 liralık hizmet bedeli her bilet başına taraftarlardan tahsil edilecek.

SÖZLEŞMEDE GARANTİLİ

Taraftarlardan her sezon kart başına zaten belli ücretler kesiliyor. ÖrneğinFenerbahçe’nin her kart satışından kulübe giden payın dışında, yaklaşık 8 lirası Passolig’e kalıyor. Şimdi taraftarlar bu kart bedelinin yanı sıra bilet başına 5’er lira verecekler. Bu arada uygulama bu sezon başlamasına rağmen söz konusu 5 liralık kesintinin kulüplerle yapılan sözleşmeye geçen sezon konulduğu öğrenildi. Bu sezon Fenerbahçe Passolig kartları 21 lira, Beşiktaş ve Trabzon kartları 25’er lira, Galatasaray kartları ise 26 liradan satılıyor.

Bugün

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam