Görüş Bildir
Haberler
Partnerine Kendi Ellerinle Yapman Gereken Hediye Ne?

etiket Partnerine Kendi Ellerinle Yapman Gereken Hediye Ne?

Selluka
02.11.2022 - 23:06 Son Güncelleme: 24.10.2022 - 21:28

Hediyeler güzeldir hele ki bir de bu hediyeler el yapımıysa daha da güzeldir!

Peki senin partnerine kendi ellerinle hazırlayacağın hediye ne?

 Hazırsan başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Partnerin hediyelerden hoşlanır mı?

3. Detay sever misin?

4. Sevgi neydi?

5. Sence partnerin ince birisi mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hanginiz sevgisini daha fazla belli eder?

7. Peki son olarak sence hangisi daha romantik?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Romantik Aşk Kavanozu!

Romantik Aşk Kavanozu!

Sevgilinize romantik hediyeler vermek sizi mutlu ediyorsa, bu hediyeyi hazırlamak da, sunmak da inanılmaz keyifli ve romantik! Sevgilinizi şımartacak, ne kadar sevildiğini gösterecek romantik, sürprizlerle dolu güzel bir el yapımı hediye: Romantik Aşk Kavanozları! Hiç gözünüzde büyütmeyin çünkü bu sürpriz hediyenin hazırlanması da oldukça kolay. Tutkal ile kavanozun içini kalp şeklinde boyayın. Sonra istediğiniz yaldızı rengini kalp tutkal üzerine dökün. Kavanozlar tam anlamıyla kuruduktan sonra içerisine sevgilinizin en beğendiği çikolatalardan, şekerlemelerden koyabilirsiniz. Nasıl, harika bir sürpriz öyle değil mi?

Jelibon ve Çubuk Kraker Aşk Okları!

Jelibon ve Çubuk Kraker Aşk Okları!

Sevgilinize hem lezzetli hem de romantik bir el yapımı hediye düşünüyorsanız bu aşk okları tam size göre! Şimdi yapım aşamalarına geçebiliriz... Gerekli malzemelerimiz; Kalp şeklinde jelibon (lokum da olabilir), 1 adet çubuk kraker, 1 adet kürdan, hazırladığımız romantik aşk oklarını koyabileceğimiz küçük jelatin poşetler ve üzerine aşk mesajınızı yazabileceğiniz kartlar! Kalp şeklindeki jelibonları kürden yardımı ile delip içerisine çubuk krakerleri yerleştirin. İstediğiniz sayıda hazırlayacağınız bu lezzetli ürünleri üzerinde mesajınızın yer aldığı ambalaj içerisine koyun! Hepsi bu kadar...

Aşk Lolipopu!

Aşk Lolipopu!

Ne Süpermen, ne Zorro, ne de Spiderman sevgilinizin gerçek kahramanı değil. Onun kahramanı sizsiniz! Hadi bakalım, şimdi de biraz kahramanlık zamanı! Lezzetli oluşunun yanında, sevgilinize ona olan aşkınızı hatırlatmada da bir o kadar başarılı olacak kolay bir el yapımı hediye olan Aşk Lolipopunu birlikte hazırlayalım! Malzemeler oldukça basit; 1 Adet lolipop, 1 pembe karton, 1 adet siyah karton, tutkal ve bant! Kahramanımızın pelerinini siyah kartondan kesin. Üzerine istediğiniz sevgi mesajını yazın. Örnekte olduğu gibi bir kaç tane küçük kalp figürleri kesip yapıştırdığınızda daha da güzel görünecektir. Unutmadan, bir de lolipopun şeker kısmına maske kesmemiz gerekiyor. Bunu da kestikten sonra tutkalla yapıştırabilirsiniz. Hepsi bu kadar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
8
7
6
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Aşk Lolipopu!

Gizem Yenikler

Aşk Lolipopu!

Azra

Jelibon Ve Çubuk Kraker Aşk Okları