Görüş Bildir
Haberler
Parmaklarınızın Şekli Karakterinizi Yansıtır! Peki Sizin Parmağınız Nasıl Bir Karaktere Sahip?

etiket Parmaklarınızın Şekli Karakterinizi Yansıtır! Peki Sizin Parmağınız Nasıl Bir Karaktere Sahip?

Rinascita
14.06.2018 - 10:29

Hepimiz, bizi biz yapan farklı kişiliklere sahibizdir. Peki parmaklarımızın şeklinin karakter analizinde kullanılabileceği kimin aklına gelirdi? Parmak şeklinize göre karakter analizinizi Icreative'den sizler için derledik. Bakalım sizi gerçekten tanımlayabilecek miyiz...

Kaynak: https://icreative.am/145334.html
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. A Tipi Parmak

1. A Tipi Parmak

Bu tip parmak şekline sahip olan insanlar duygularını gizleme eğilimindedirler. Her zaman güçlü görünmeye çalışırlar. Özgür, bir o kadar da duygusal insanlardır. Yeni tanıştıkları insanların karşısında rollerini oynarlar fakat yalandan, aldatılmaktan ve ikiyüzlülükten nefret edeler. Zaman zaman kibirli davranışlarda bulunuyor olsalar da kocaman ve sevgi dolu kalpleri vardır.

2. B Tipi Parmak

2. B Tipi Parmak

Eğer parmağınız bu şekilde ise büyük olasılıkla çok sadık bir insansınız. Parmakları bu şekilde olan insanlar, birine aşık olur olmaz bütün dikkatini o insana verirler ve her zaman onu düşünürler. 

İnisiyatif almaya alışkın bireyler değillerdir. Oldukça hassastırlar. Çünkü başka insanların hissettikleri onlar için değerlidir. Özellikle duygusal anlamda bütün güçleriyle insanlara yardım etmeye heveslidirler. Canlarının yanmasından çok korkarlar. Bu sebeple kendilerini güçlü görünmek zorunda hissederler. Her zaman kendi başlarının çaresine bakarlar. Hızlı konuşurlar, sıkıntılarını kendi içlerinde yaşarlar, her zaman kendilerini seven, değer veren, anlayan ve istedikleri her şeyi verebilen birini hayal ederler.

3. C Tipi Parmak

3. C Tipi Parmak

Bu tip parmağa sahip olan insanlar hayatlarında zorluk olsun istemelezler. Bilmedikleri konular hakkında yorum yapmazlar. Başkalarının fikirlerine saygı gösterirler. Onları kışkırtmak ve kızdırmak çok kolaydır ama kin tutmaktan nefret ettikleri için bir özür dilemeyle hemen yumuşarlar. Biriyle uzun süre küs kalmaya dayanamazlar. Yüksek egolarından arınmışlardır ve ilk özür dileyen onlar olur. Duygularını, sorunlarını ve hislerini kendilerine saklarlar. Neyi isteyip neyi istemediklerini çok iyi bilirler. Çok kolay kırılabilmelerine rağmen her seferinde insanlara güvenip yumuşak kalplerini açarlar.

Peki sen hangi parmağa sahipsin?

Peki sen hangi parmağa sahipsin?

''Aaa gerçekten doğruymuş'' dediğini duyar gibiyiz. Şimdi sıra arkadaşlarınızın parmaklarına bakarak onların karakterlerini incelemekte...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
220
76
34
17
13
11
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adem GÖNLÜZENGİN

ee kötü huyları olan boktan insanların parmakları yok mu aq?

Berkan Bahar

Duygusal değilim a tip parmağa sahibim . Saçmalıktan başka bir şey değil ..

Beyza

b tipi ve doğru