Görüş Bildir
Haberler
Paris Disneyland tatili düşünenler için kısa notlar

Paris Disneyland tatili düşünenler için kısa notlar

Hayatsenin
29.03.2014 - 21:32 Son Güncelleme: 29.03.2014 - 22:11

Paris Disneyland tatili düşünenler için kısa notlar

Euro Disney tarafından işletilen Disneyland, Paris şehir merkezinin 32 kilometre dışında bulunan Marne la Vallee adındaki yeni bir kasabada kurulmuştur.

Disneyland Paris’te Disneyland Park ve Walt Disney Studios Park olmak üzere 2 park bulunmaktadır. Disney Village’da ise alışveriş yapılabilmektedir.

Bünyesinde 50’den fazla görülecek yer, pek çok restoran, bar ve mağaza bulunduran Disney parkları, sizlere tüm gün boyunca sınırsız eğlence imkanı sunar.

Disneyland, Walt Disney’in tüm karakterlerinin yanı başınızda olduğu, çocukların neşe dolu gözlerle etrafa baktığı, kendinizi çizgi romanlarda hissedeceğiniz büyüleyici bir yer.

Disneyland’da sadece çocuklar için değil yetişkinler için de heyecanlı ve eğlenceli seçenekler bulunuyor.  Yetişkinler Space mountain: Mission 2 ile evrenin sınırlarını keşfederken, minikler ise “it’s a small world” ile dünya turuna çıkabilirler. Birlikte macera dolu bir yolculuğa çıkmak isteyenler ise Pirates of the Caribbean ve Mad Hatter’s Tea Cups’ı tercih edebilirler.

Disney’in hayali dünyasını sizlere sunan bu büyüleyici tema parkta çocuklarınız düşlerindeki çizgi film karakterleri ile tanışırken,  sizler de çocukluğunuza geri döneceksiniz.

Yazımızın devamı Hayatsenin.com'da

Kaynak: http://www.hayatsenin.com/disneyland-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın