Görüş Bildir
Haberler
Pandemi İzin Verirse 2021'de Vizyona Girecek Olan Birbirinden Heyecanlı 12 Aksiyon Filmi

Pandemi İzin Verirse 2021'de Vizyona Girecek Olan Birbirinden Heyecanlı 12 Aksiyon Filmi

R.G.
08.02.2021 - 12:39

Aksiyon filmlerini seviyorsanız bu haberimiz sizin için! 2021 yılının merakla beklenen aksiyon filmlerinin vizyon tarihleri açıklandı. Filmlerin sinemalarda ya da dijital platformlarda yayınlanacağı gün sinemaseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Aksiyon tutkunları için geri sayım başladı bile! İşte 2021'de vizyona girmesi merakla beklenen aksiyon filmleri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Black Widow

1. Black Widow

2021'de Natasha Romanoff'un geçmişi ile karşılaşacağız!

Yönetmenliğini Cate Shortland'ın üstlendiği ABD yapımı film Black Widow; Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile tekrar bir değişiklik yapılmadığı sürece 7 Mayıs 2021'de izleyici karşısına çıkacak. Marvel Studios'un prodüksiyonunu üstlendiği yapım Marvel Comics'in yayınladığı çizgi romandan uyarlandı. Black Widow, Natasha Romanoff'un geçmişiyle yüzleşmek için evine dönmek zorunda kalışını konu alıyor.

2. Bond 25 (No Time No Die)

2. Bond 25 (No Time No Die)

Sinema salonlarında Bond rüzgarları esecek!

Başrolünü Daniel Craig, Rami Malek, Malek Lea Seydoux gibi isimlerin paylaştığı James Bond serisinin devam filmi olan yapımda, aktif hizmetten ayrılan Bond yeni hayatına alışmaya çalışır. CIA'den eski dostu Felix Leiter'in kendisinden yardım istemesiyle yine eski hayatına geri dönmek zorunda kalan Bond'un kaçırılan bir bilim insanının kurtarılmasına yardım etmesi beklenir. Filmde kötü adamların peşine düşen Bond'un başına gelenler işlenir. Cary Fukunaga'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film 2 Nisan 2021'de Bond tutkunları ile buluşacak.

3. Uncharted

3. Uncharted

Oyunseverler bu habere bayılacak!

Yönetmenliğini Ruben Fleischer'ın üstlendiği ABD yapımı film; Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Taylor Ali gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile 8 Temmuz 2021'de seyirci ile buluşmayı bekliyor. Film popüler PlayStation video oyunu serisine dayanarak kaşif Francis Drake'in soyundan gelen hazine avcısı Nathan Drake'in maceralarını konu alıyor.

4. Jungle Cruise

4. Jungle Cruise

Dwayne Johnson ile aksiyon dolu bir maceraya siz de katılın!

Yönetmen koltuğunda Jaume Collet-Serra'nın oturduğu başrollerini Dwayne Johnson ve Emily Blunt gibi isimlerin paylaştığı yapım 22 Temmuz 2021'de vizyona girmeye hazırlanıyor. Kaşif olan Lily Houghton'un bir nehir gemisi kaptanı olan Frank ile sonsuz şifa kudretine sahip 'Hayat Ağacı'nı' ararken başına gelen sürükleyici macera sizlere heyecan dolu anlar yaşatmayı hedefliyor.

5. Suicide Squad 2

5. Suicide Squad 2

Çete kaldığı yerden devam ediyor!

DC de 2021'de sevenlerine aksiyonu yaşatacak! Suicide Squad 2, DC Comics'in prodüksiyonunu üstlendiği Suicide Squad'ın (2016) devam yapımı. Yönetmenliğini James Gunn'ın yaptığı film; Margot Robbie, Pete Davidson, Jared Leto, John Cena gibi oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Film Amanda Waller'in çeteyi bir araya toplayarak yola çıktığı zorlu bir görevi konu alıyor. Heyecanla beklenen yaoımın 4 Ağustos 2021 tarihinde vizyona girmeyi planlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Eternals

6. The Eternals

Marvel bir çizgi romana daha hayat veriyor!

Marvel Comics'in yayınladığı Eternals isimli çizgi romandan uyarlanan ve Marvel Studios'un prodüksiyonunu üstlendiği filmde, Angelina Jolie, Kit Harington, Richard Madden gibi isimler rol alıyor. Film kozmik varlık olan Celestiallar'ın milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde deneyler yaparak Eternallar ve Deviantlar'ı yaratma hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Chloe Zhao'ın yaptığı filmin 5 Kasım 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

7. Görevimiz Tehlike 7

7. Görevimiz Tehlike 7

Hazırlanın görevimiz yine TEHLİKE!

Başrolünde Tom Cruise, Hayley Atwell, Vanessa Kirby gibi isimlerin rol aldığı yapım, Görevimiz Tehlike film serisinin devam filmi niteliğinde. Yönetmenliğini Christopher McQuarrie'nin yaptığı filmin 19 Kasım 2021'de seyirci ile buluşması bekleniyor. İkonik ajan Ethan Hunt ve birlikte çalıştığı IMF ekibinin maceralarını konu alan film sinemaseverleri şimdiden meraklandırıyor.

8. Örümcek Adam 3: Şimdi Huzur

8. Örümcek Adam 3: Şimdi Huzur

Bu yıl Peter Parker'ın ağlarına yakalanmamaya dikkat edin!

Marvel Studios'un prodüksiyonunu üstlendiği üçüncü yeni nesil Örümcek Adam filminin, 17 Aralık 2021'de çıkması bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Jon Watts'ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Tom Holland, Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch gibi isimler yer alıyor. Yapım Örümcek Adam Evden Uzakta (2019) filminin devam halkası. Film Peter Parker'ın gizli kimliğini korumak için Örümcek Adamın kendisi olmadığını halka kanıtlamaya çalışmasını konu alıyor.

9. Matrix 4

9. Matrix 4

Gözlüklerinizi hazırlayın, Matrix geri dönüyor!

Matrix 4, 22 Aralık 2021'de vizyona giriyor. Yönetmenliğini Lana Wachowski'nin yaptığı filmde Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith gibi oyuncular dikkat çekiyor. Matrix 4 1999 yılında yayınlanmaya başlayan Matrix serisinin dördüncü filmi. 2021'in merakla beklenen yapımlarından biri olan Matrix 4'ün konusu ile alakalı net bir bilgi paylaşılmasa da filmde bu sefer ilham verici bir aşk hikayesinin anlatılacağı ve bol aksiyon unsurunun olacağı belirtildi. Filmle ilgili olarak sizleri şaşırtacak bir diğer ayrıntı ise Matrix'te bu kez geçmişe gitmek yok.

10. Hızlı ve Öfkeli 9

10. Hızlı ve Öfkeli 9

Bu sene bayağı hızlı olacağa benziyor!

Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu filmi olan Hızlı ve Öfkeli 9, herhangi bir değişiklik olmadığı sürece 28 Mayıs 2021'de sevenleri ile buluşmayı hedefliyor. Yönetmenliğini Justin Lin'in yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster gibi isimler yer alıyor. Serinin bu filminde Dominic Toretto'nun tek önceliği oğlunu geçmişinden korumak. Ancak Toretto ne kadar çok istese de geçmişi onun peşini bırakmaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Dominic Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob'a karşı savaşmak zorunda kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Godzilla vs. Kong

11. Godzilla vs. Kong

Merakla beklenen ikili şimdi sahnede! Tarafını seç!

Beyazperdenin iki canavarı Godzilla ve King Kong bu filmde birleşiyor! Yönetmen koltuğunda düşük bütçeli korku filmlerdeki başarısı ile kendinden çokça söz ettiren Adam Wingard oturuyor. Film Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Julian Dennison gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Tekrar bir değişiklik yapılmadığı sürece bu iddialı yapımın 25 Mart 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

12. TOP GUN-2

12. TOP GUN-2

35 yıl sonra hayranlarıyla buluşuyor!

Top Gunn Maverick 1986 tarihinde yayınlanan Top Gunn filminin yeni nesil devam halkası. Yönetmenliğini Joseph Kosinski'nin yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Tom Cruise, Val Kilmer, Miles Teller, Jennifer Connelly gibi isimler yer alıyor. Uzun bir aradan sonra gelen devam filminde Tom Cruise Top Gun mezunlarını özel bir görev için eğitmek üzere geri dönüyor. 2021'in heyecanla beklenen filmleri arasında olan Top Gun bir değişiklik yapılmadığı sürece 2 Temmuz 2021'de hayranlarıyla buluşmayı hedefliyor.

Şimdiden herkese iyi seyirler!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
27
17
10
9
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melih Ugur Oktar

Dwayne Johnson ayılı mayılı jungle filmlerinde oynama fetişi var sanırım

Selim Kuzu

venom 2 yi neden koymadiniz ? o da Haziran'da vizyona giriyor

Gizem Yenikler

Matrix 4 merak ediyorum.