Görüş Bildir
Haberler
Pablo Batalla Bursaspor'a 2,5 Yıllık İmzayı Attı

Pablo Batalla Bursaspor'a 2,5 Yıllık İmzayı Attı

Bursaspor'un kadrosuna dahil ettiği ve mali sorunlar nedeniyle imzası geciken orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla, Bursaspor'un Ormanspor ile oynayacağı Basketbol 2'nci Ligi B Grubu karşılaşması öncesi TOFAŞ Nilüfer Salonu'nda düzenlenen görkemli bir törenle kendisini 2,5 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basketbol alanına kurulan masaya gelirken tribünlerdeki yaklaşık 3 bin Bursasporlu eski kaptanlarını tezahüratlarla salona çıkarttı. İlk konuşmayı 2'nci Başkan Ali Ademoğlu yaparken, hedeflerinin ligi en iyi yerde bitirmek olduğunu söyledi. İmza törenine yeşil beyazlı yöneticilerden Fatih Korkmaz'da katıldı.

Ali Ademoğlu'nun konuşmasının ardından, Batalla kendisini 2,5 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı attı. Ardından teşekkür konuşması yapan Arjantinli yıldız Batalla, 'Benimle ilk konuşan Erkan Kamat'a ilk teşekkürü ediyorum. Sonra eski başkanımıza ve şimdiki başkanımız Ali Ay'a çok teşekkür ediyorum. Çin'de tam Bursaspor'un hayalini kurarken yapılan teklifi hiç düşünmeden kabul ettim' dedi.

Daha sonra salondaki taraftarlara minyatür basketbol topu dağıtan Batalla, Teksas Tribünü önüne geldiğinde her maçta yaptığı gibi klasik üçlüsü çektirdi. Daha sonra şeref tribününe çıkan Batalla Başkan Ali Ay ve eşi Hediye Ay ile birlikte taraftarları selamladı.

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursasporlu futbolcular Bursaspor'un Ormanspor ile yaptığı liderlik maçını izledi.

HT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın