Görüş Bildir
Haberler
Özlem Tekin Resmen Muhtar Azası

Özlem Tekin Resmen Muhtar Azası

Onedio Medya
07.03.2016 - 15:02 Son Güncelleme: 09.03.2016 - 17:30

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan şarkıcı Özlem Tekin, Gündoğan Küçükbük Mahallesi'nde muhtar azası oldu. Muhtar Ali Akbulut ve diğer azalarla birlikte Bodrum Adliyesine gelen Özlem Tekin mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tekin, geçen gün yapılan muhtarlık seçimlerinde Gündoğan Küçükbük Mahallesi muhtar adayı Ali Akbulut'un listesinde seçime girdi.

Gündoğan Muharrem Eskiyapan Ortaokulu'nda 3 ayrı sandıkta yapılan ve 3 adayın yarıştığı muhtarlık seçimlerini Ali Akbulut kazandı. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle seçime katılamayan Özlem Tekin, seçim sonuçlarını evinden takip etti. 

Ali Akbulut, seçimlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, güzel bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyledi.

14 Şubat'ta ev ev gezerek vatandaşlara gül dağıttıklarını ifade eden Akbulut, 'İnsanları mutlu ettik ve onlarda bunun cevabını en iyi şekilde verdi' dedi.

Babasının da 25 yıl muhtarlık yaptığını belirten Ali Akbulut, 'Ben de babama layık olmak için muhtarlık çalışmasını sürdürmeyi düşünüyorum. Bize destek veren vatandaşlara teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Akbulut, Özlem Tekin'in sağlık sorunlarından dolayı seçimlere katılamadığına işaret ederek, 500'e yakın kişinin oy kullandığı seçimleri, 250'ye yakın oy farkıyla kazandıklarını ifade etti. 

Ali Akbulut, şarkıcı Tekin'in de destekleriyle mahallede çalışmalara en kısa sürede başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Resmen muhtar azası

Resmen muhtar azası
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bodrum'un Küçükbük mahallesinde yapılan muhtarlık seçimlerinde aza seçilen Özlem Tekin, bugün de mazbatasını almak için Muhtar Ali Akbulut ve diğer azalarla beraber Bodrum Adliyesine geldi. 304 oyla mahalle muhtarlığını kazanan Ali Akbulut ve azaları mazbatalarını ilçe seçim kurulu başkanından aldı.

Mazbatayı aldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tekin ilk işlerinin bir toplantı olacağını söyledi. Çok güzel işler yapacaklarını da söyleyen Tekin 2 gün sonra konseri olduğunu ve İstanbul’a gideceğini de sözlerine ekledi.

AA, CNN Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
63
12
12
6
5
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ilya-oblomov

Ulan elalemin rockcisi 27'sinde overdosedan ölür bizimkisi muhtar azasi oluyor.Memleketimin rockcisi bile bir baska.

infoguner

Overdosedan kastın uyuşturucu ise Amy aşırı dozdan ölmedi, senin 1 haftada içeceğin alkolü 1 gecede tek başına içtiği için kalbi durdu ve öldü..Yani alkol..

lemon B.

ne yaşlanmış arkadaş, kadıköy'deki laik teyzelere dönmüş.

deli-sabit

"Yenge yenge Kezban yenge, aza m'oldun Kezban yenge?" türküsü geldi aklıma...Yakışır Özlem yengemize...