Görüş Bildir
Haberler
Özel Hayatlarında Yaşadıkları Olaylarla Gündem Olup Müzik Kariyerini Tehlikeye Atan Şarkıcılar

etiket Özel Hayatlarında Yaşadıkları Olaylarla Gündem Olup Müzik Kariyerini Tehlikeye Atan Şarkıcılar

İrem Coşkun
23.06.2022 - 13:35

Başarılı bir şekilde sürdürdükleri müzik kariyerlerini yaşadıkları birtakım sansasyonel olaylar sonucunda tehlikeye atan o isimlere gelin birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Brandy

1. Brandy

90'lı yıllarda R&B müziğin yükselen ismi olan Brandy, hız kurallarını ihlal ederek geçirdiği trafik kazasında bir kadının ölümüne neden olmuştu. Bu olaydan sonra kariyeri bir daha eskisi gibi olmadı.

2. Ciara

2. Ciara

İlk çıktığı yıllarda gerek şarkıları gerekse dans yeteneğiyle çok başarılı ve ünlü olacağı düşünülen isimlerden biriydi. O dönemin en meşhur isimlerinden biri olan Beyonce ile sürekli kıyaslanıyordu. Bu kıyas için olmadık şeyler söyleyince kariyeri Beyonce'nin gölgesinde kaldı. Çalışmalarına kaldığı yerden devam etse de hiçbir zaman Beyonce kadar ünlü olamadı.

3. Iggy Azalea

3. Iggy Azalea

Rap dünyasına giriş yaptığı sıralarda başarılı çalışmalara imza atıp kısa sürede popüler olmuştu. Lakin sosyal medya üzerinden Nicki Minaj, Macklemore gibi isimlere sataşınca, bu sanatçıların hayranlarının saldırılarına uğradı. Kısa süre sonra da sosyal medyada en negatif yorum yapan ünlü konumuna gelerek pek çok kesimin antipatik bulduğu bir isim oldu.

4. Rita Ora

4. Rita Ora

O da kariyerine hızlı başlayan isimlerden biriydi. Ta ki ismi Jay Z ile anılana dek. İddialara göre Jay Z, Beyonce'yi Rita Ora ile aldatmıştı. Bu olaya tepkisiz kalmayan Beyonce hayranları, Rita Ora'ya sosyal medya üzerinden nefret dolu yorumlar yaptı. Bu olaydan sonra sessiz kalan Rita Ora, ilk zamanlarındaki popülaritesini bir daha yakalayamadı.

5. Michael Jackson

5. Michael Jackson

Pop'un kralı, bir dönem çocuk tacizi haberleriyle anılmıştı. Sonradan bunların yalnızca bir iddiadan ibaret olduğu anlaşılsa da, uzun süre gündemden düşmeyen bu haberler sırasında Michael Jackson'ın kariyeri de duraksama noktasına geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Chris Brown

6. Chris Brown

Rihanna'ya şiddet uyguladığı görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü. Daha sonra hapis cezası da alan Chris Brown, bu olaydan sonra eski şöhretini bir daha yakalayamadı.

7. Nicki Minaj

7. Nicki Minaj

New York moda haftasında Cardi B ile kavga edip, Cardi B'nin alnının şişmesine neden olan Nicki Minaj, bu görüntüler sosyal medyadan tepki toplayınca tüm kötü yorumlardan nasibini aldı. Rap dünyasındaki yerini de Cardi B'ye kaptırmış oldu.

8. Britney Spears

8. Britney Spears

90'ların sonu ve 2000'lerin başında şöhretinin zirvesini yaşayan Britney Spears, sık sık sansasyonel olaylarla gündeme geliyordu. Fakat onu asıl düşüşe geçiren babasının hayatının tüm alanlarını kontrol etmeye başlaması olmuştu. Bu süreçte ciddi psikolojik sorunlar yaşayan Spears, geçtiğimiz yıl babasının vasilikten çekildiğini açıklamasıyla özgürlüğüne kavuştu. Ama eski başarılı günlerine bir daha dönebilir mi bilemiyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
3
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın