Görüş Bildir
Haberler
Özel Hayatı ile Gündemden Düşmeyen Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın Doğum Haritası

Özel Hayatı ile Gündemden Düşmeyen Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın Doğum Haritası

Entel Feridun
20.11.2022 - 20:10

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kariyer yolculuğu ve zorlu hayat hikayesi oldukça ilham verici. Günümüzde Survivor ve MasterChef gibi Türkiye'nin en sevilen programlarının yapımcılığını üstlenen Ilıcalı en az mesleği kadar serveti ve özel hayatı ile de gündeme geliyor. Ilıcalı'nın doğum saatine göre yükselen ve Güneş burcu ile birlikte doğum haritasını hesapladık. Gelin bu başarının ve şöhretin ardındaki sır neymiş, öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güneş İkizler burcunda!

Güneş İkizler burcunda!

Acun Ilıcalı'nın burcu İkizler! Kendisi 29 Mayıs 1969 doğumlu bir İkizler erkeği. İkizler burçları iletişim ve hitabet yetenekleri ile göze çarparlar. Kendisinin medya alanında bir işte başarılı olmasına şaşırmamak gerek. Ilıcalı birçok yeteneğe sahip ve çok yönlü bir kişiliktir. Çok zeki olduğunu ve hazır cevap bir karakteri olduğunu programlardan görüyoruz. Onun pratik zekası ile her işin üstesinden gelebilecek becerilerini hem teoride hem de pratikte kullanabilecek bir yapısı vardır.

Güneş 10. Evde!

Güneş 10. Evde!

Güneş'in 10'uncu evde olması şan ve şöhretin kariyer aracılığı ile gelmesi demektir. Ilıcalı'nın onuncu evindeki Güneş ona halkın dikkatini çekecek bir  potansiyel vermiştir. Ancak bu yerleşim şan ve şeref gibi olumlu olabileceği gibi skandallara da çok açıktır. Nitekim Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ile yaşadığı aşk ilişkisi epey bir gündemi meşgul etmişti.

Yükselen burcu Aslan!

Yükselen burcu Aslan!

Yükselen Aslan burcu kişiye yaratıcılık, ün ve hayranlar verecektir. Ilcalı yükselen Aslan burcu özelliğini sık sık alkış alması ve sahnede olması ile gösteriyor. Bağımsız ve farklı bir insan olarak dünyaya gelen yükselen Aslan burçları gibi Ilıcalı'da birçok deneyimin sonunda bu noktaya geldiğini anlatır.

Yükselen yöneticisi olan Güneş, İkizler burcunda 10'uncu evde...

Yükselen yöneticisi olan Güneş, İkizler burcunda 10'uncu evde...

Ilıcalı'nın hayatı adeta mesleği haline gelmiştir. Mesleği ve kimliği birbirine geçmiş durumdadır. Bu kimine göre olumlu kimine göre olumsuz bir durum olacaktır ancak Ilıcalı liderlik etmeye yatkın birisi olduğu için bu onun için keyifli bile olabilir. Bu kişiler genellikle entelektüel işlerler uğraşırlar. Eğlenmeyi severler ve çoğunlukla aileleri veya arkadaşlarıyla seyahat etmeyi severler. Ilıcalı'nın ailesi ve dostları ile yakınlığı hep göz önündedir.

Ay burcu Akrep!

Ay burcu Akrep!

Duygularını kısıtlı yaşayan ancak içinde oldukça tutkulu olan bu kişi aslında kırılgan ve duygusal olabilir. Ilıcalı, derin ilişkiler kurmakta zorlanan ve duygularını içinde yaşayan birisi olabilir. Tutkularının esiri olmaktan korkabilir. Neticede aşk hayatında kuvvetli bağ kurmakta zorlanacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Venüs Koç burcunda!

Venüs Koç burcunda!

Venüs Koç burcunda iken kişi aşkı ve parayı hareket enerjisi ile kendisine çeker. Mars'ın yönettiği bu burç Venüs gezegeninde zararlı konumdadır. Bu nedenle aşk ilişkilerinde duygularını göstermekte zorlanabilir. Para kazanmak için fiziksel anlamda yorulmalıdır. Ancak Venüs Koç aynı zamanda hayal ettiklerine ulaşmak konusunda çok hırslı da olabilir. Ilıcalı çok zor zamanların ardından kazandığı paralar ile Venüs Koç'un iyi bir örneğidir.

Merkür İkizler burcunda!

Merkür İkizler burcunda!

Merkür İkizler burcu kişisi asla geleneksel düşünemez. Ilıcalı'nın daima marjinal fikirler ile medya dünyasının önderliğini yapması da Merkür İkizler özelliğini iyi kullanıyor olmasından kaynaklı olabilir. Devamlı yeni projeler ve dikkat çekici çalışmalar peşinde koşan Ilıcalı, çalışma hayatında tam bir Merkür İkizler'dir.

MC Boğa burcunda!

MC Boğa burcunda!

Kariyer noktası olarak da adlandırılan MC noktası, Boğa burcunda iken kişiye keyifle yapabileceği ve sonunda büyük paralar kazanarak tembellik edebileceği bir özellik verir. MC Boğa noktası Ilıcalı için başta tembelliğe yenik düşmeden çalışmak zorunda olmak gibi hissettirse de daha sonra bir servet kazandırarak ailesine ve sevdiklerine daha çok zaman ayırabileceği bir imkan getirmiştir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın