Görüş Bildir
Haberler
Ozan Güven - Deniz Bulutsuz Davasında Yeni Gelişme: Şoför Geceye Dair İtiraflarda Bulundu!

Ozan Güven - Deniz Bulutsuz Davasında Yeni Gelişme: Şoför Geceye Dair İtiraflarda Bulundu!

GNS
15.02.2022 - 18:35

Oyuncu Ozan Güven ve eski sevgilisi Deniz Bulut arasında geçen şiddet davasında bugün yeni bir gelişme yaşandı. Olay gecesine dair tek tanık olduğu bilinen Güven'in şoförü Hasan Doğan'ın ifadesi dinlendi. Dava sürecinde oyuncu Ozan Güven'in, Bulut'u darp ettiği iddiasıyla 13 yıla kadar hapsi istenmekteydi. Oyuncu durumdan 'arbede yaşandı' ifadeleriyle bahsederken, olaya dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. Peki olay tanığı konuya ilişkin neler söyledi? İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deniz Bulutsuz, eski sevgilisi Ozan Güven tarafından darp edildiğine dair görsel kanıtlar ve darp raporu ile mahkemeye başvurmuştu. Oyuncu Güven'e “hakaret”, “kasten yaralama” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” 13 yıla kadar hapis cezası istemi bulunmaktaydı. Güven yaşanan olay hakkında 'arbede' ifadesini kullanırken, Bulutsuz  'Arbede dediğimiz şey iki insanın birbirine saldırmasıdır. Burada yaşanan arbede değil’’ şeklinde cevap vermişti. Olayın tanığı Güven'in şoförü Hasan Doğan, gece yaşananları anlattı. İşte haberin detayları...

Ozan Güven'in Şoförü Anlattı

Ozan Güven'in Şoförü Anlattı

Oyuncu Ozan Güven'in, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanması devam ediyor. Duruşmada tanıklık eden Ozan Güven’in şoförü Hasan Doğan, tarafların 17 yıllık çalışanları olduğunu söyleyerek, ‘’O gün bir yemek programı vardı, tarafları ve arkadaşlarını aldım bir lokantaya bıraktım. Ozan Bey bana ‘ayrılma’ dedi, ben de biraz işlerim vardı hallettim. Ozan Bey’in çağrısıyla onları lokantadan aldım, sonra bir çay daveti üzerine başka yere gidildi.' şeklinde konuştu.

Deniz Hanım'ı Götürmemi İstedi

Deniz Hanım'ı Götürmemi İstedi

Hasan Doğan olay gecesini şu ifadelerle anlatmaya devam etti:

'Hep beraber oturduk, daha sonra oradan da ayrılıp Ozan Bey’in Levent’teki ikametine her iki müşteki sanığı bıraktım ve evime gittim. Gece 2’ye gelirken onları bırakmış, evime gitmiştim. Daha sonra gece 03.00-03.10 civarında Murat Bey beni aradı, Ozan Bey’in beni çağırdığını ve Deniz Hanım’ı götürmemi istediğini bana iletti. Hazırlanıp yola çıktım ve 03.40 civarında üst sokaklarına girdim.'

Ozan Yaralı Dedi

Ozan Yaralı Dedi

Tanık Hasan Doğan beyanının devamında, 'Üst sokağa girdiğimde Deniz Hanım sokaktaydı, araca bindi ve devam ettik. Deniz Hanım ‘ben bir şey yapmadım’ diyerek yaklaşık 4-5 defa tekrar etti, caddeye çıkmıştık, ‘Ramazan’ı ara, Kamil’i ara, Ozan yaralı’ dedi. Öyle deyince tekrar geriye, Ozan Bey’in evine döndüm. Aracı park ettim ve Deniz Hanım’dan araçta beklemesini rica ettim. İçeri girip Ozan Bey’e seslendim, üst kattan birkaç adım indi. Sol şakağı mı yalan olmasın, kızarıklık vardı. Ellerinde çizikler, ayağının altında cam kesiklerinden olduğunu anladığım kesikler gördüm. Hastaneye gitmeyi teklif ettim, kabul etmedi ve Deniz Hanım’ı istediği yere götürmemi söyledi. Deniz Hanım’ı arkadaşının evine bıraktım ve evime gittim, sabah 6 civarı Deniz hanım aradı, Ozan Bey’i sordu ben de evinde olduğunu söyledim. Telefonu kapattık’’ ifadelerini kullandı.

Rapor Bilirkişiye Sunulsun İsteği

Rapor Bilirkişiye Sunulsun İsteği

Duruşmada müşteki avukatı dosyadaki o gecenin kamera görüntülerinin renksiz olduğunu ve tanığın anlatımıyla kamera görüntülerinin tamamen çelişkili olduğunu söyleyerek bu çelişkinin bilirkişiye sunulmasını talep etti.

Sanık avukatı ise dosyada tüm evrakların mevcut olduğunu, karşı tarafın başka sunacağı rapor yoksa kesin rapor alınmasını istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşanan Arbede Değil

Yaşanan Arbede Değil

Duruşmada söz alan Deniz Bulutsuz, ‘’Buradaki söylenen her şeyin, devamlı olarak nasıl yansıdığından veya yansıtıldığından bahsediliyor. Bir arbede yaşandığından bahsediliyor devamlı olarak. Arbede dediğimiz şey iki insanın birbirine saldırmasıdır. Burada yaşanan arbede değil’’ dedi.

Duruşma Ertelendi

Duruşma Ertelendi

Duruşmada görüşü sorulan Cumhuriyet Savcısı, eksik hususların giderilmesini talep etti.

Deniz Bulutsuz’un tedavisine ilişkin belgelerin hastaneden istenmesine karar veren mahkeme, hastaneden gelecek olan belgelerin kesin rapor alınması için Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Şoförün anlattığına bakarsan Ozan Güven darp edilmiş ama kadında bir çizik bile yok. Yersen?