Görüş Bildir
Haberler
Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz Davasında Yeni Gelişme: Birbirleriyle Çelişiyorlar…

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz Davasında Yeni Gelişme: Birbirleriyle Çelişiyorlar…

GNS
19.10.2021 - 18:20

Eski sevgilisi Ozan Güven’in kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla soluğu mahkemede alıp şikayette bulunan Deniz Bulut’un dava süreci devam ediyor. Şiddet davasından yargılanan Ozan Güven’in 13 yıla kadar hapsi isteniyor. Devam eden süreçte tanıkların ifadelerine yer verildi. Beyanlara karşı olay esnasında yaşadıklarını tekrar dile getiren Bulutsuz “Beni öldürmeye çalışıyor diye çığlıklar attım” ifadelerini kullandı. İşte Ozan Güven- Deniz Bulutsuz davasında yeni gelişmeler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arasında devam eden şiddet davasında işin içine tanıklar da dahil edildi. Tanıkların ifadelerinin birbiriyle çelişmesi ise herkesin kafasını karıştırdı. Ozan Güven’in arkadaşı Deniz Bulutsuz’un dizinde morluk gördüğünü söylerken, Bulutsuz’un tanıklık eden arkadaşı ise morluk olmadığını belirtti. Kendisinin çığlık attığını ifade eden Deniz Bulutsuz’a karşı, Ozan Güven’in güvenlik görevlisi bir şey duymadığını belirtince çelişen ifadeler ortaya çıktı. İşte o dava detayları…

Hakkında 13 Yıl Hapis Cezası

Hakkında 13 Yıl Hapis Cezası

Deniz Bulutsuz’a karşı ‘hakaret’, ‘cebir’, ‘hile ve tehdit ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘silahla kasten yaralama’ suçlarından 13.5 yıla kadar hapis cezası isten Ozan Güven duruşmaya katılmazken, Deniz Bulutsuz avukatları ile hazır bulundu.

Boyun Bölgesi Kan İçindeydi

Boyun Bölgesi Kan İçindeydi

Duruşmada ilk olarak Deniz Bulutsuz’un iş ortağı Erdem Oraylı dinlendi. İkilinin ilişkisine başından beri şahit olduğunu belirten Oraylı, “O gün kutlama yemeğine gittik. Yemek dönüşü beni eve bıraktılar. Yattım uyudum. Saat 03.00- 04.00 arası Deniz beni aradı. Sesi titriyordu. ‘Ozanla tartıştık’ dedi. Yanıma gelmek istedi” diye konuştu.

20 dakika sonra Ozan Güven’in şoförü Hasan, Deniz Bulutsuz’u yalınayak vaziyette yanına getirdiğini belirten Oraylı, “Denizin sweatshirt’ün yakası açıktı ve boyun bölgesi kan içindeydi. Gözü şiş ve kan oturmuştu. Çenesi yarıktı. ‘Hasan ne oldu?’ diye sordum, bir şey demedi. Deniz, ‘Ozan beni öldürecek’ diye titreyip ağlıyordu. ‘Hastaneye gidelim’ dedim. Bir şok durumu vardı. Sabaha kadar konunun üzerinden geçip şoku atlatmaya çalıştık” dedi.

O Gece Dizinde Morluklar Gördüm

O Gece Dizinde Morluklar Gördüm

Ozan Güven'in arkadaşı Ramazan Çelik ise o gece ikilinin evine geldiğini belirterek, “6 ay önce sevgili değildiler. Ben de ‘Arkadaştınız nasıl sevgili oldunuz’ diye sordum. Deniz ‘O zaman ilişkim vardı’ dedi. Deniz eski erkek arkadaşını güzel bir şekilde bahsederken övgü dolu sözlerin ardından Ozan, ‘Ramazan’a nasıl seviştiğinizi anlatın’ dedi. Denizin dizinde morlukları o gece bendeyken gördüm. Bir tatsızlık olmadı, bir saat oturup gittiler” dedi.

Bir Şey Duymadım

Bir Şey Duymadım

Deniz Bulutsuz’un avukatı Hakan Şimşek, tanık Ramazan Çelik’e Bulutsuz’un dizlerindeki morlukların bulunduğu fotoğrafları göstererek “Bu morluklar ciddi yaralanmalardır. Neden sormadınız?” dedi. Çelik de sorma ihtiyacı duymadığını belirtirken diğer tanık Erdem Oraylı dizlerde morluk olmadığını söyledi. 

Ozan Güven’in evinin güvenlik görevlisi Murat Canbulat ise “Hiçbir gürültü patırtı duymadım” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öldürmeye Çalışıyor Diye Bağırdım

Öldürmeye Çalışıyor Diye Bağırdım

Deniz Bulutsuz ise “Defalarca evin içinde kapı ve cam arasında koşturarak ‘Beni öldürmeye çalışıyor’ diye bağırdım. Pencere kapalı da olsa bu bağırışlarımı evin dışındaki bir insanın duymaması mümkün değildir. Değil kulübeden sokaktan bile sesimin duyulması gerekirdi” diye konuştu. 

Mahkeme Bulutsuz’un yüzünde kalıcı iz olup olmadığının araştırılması için duruşmayı erteledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın