Görüş Bildir
Haberler
Oyunseverlere Güzel Haber: Yepyeni The Witcher Oyunları Geliyor!

Oyunseverlere Güzel Haber: Yepyeni The Witcher Oyunları Geliyor!

Tugberk EVRAN
05.10.2022 - 10:48

Son dönemlerin en popüler oyun şirketlerinden olan ve popülerliğini çıkarttığı oyunların kalitesi sayesinde elde eden CD Projekt RED'den The Witcher markasına yeni oyunların ekleneceğine dair bilgi geldi. İşte tüm detaylar:

Geçtiğimiz Mart ayında yeni The Witcher oyunuyla ilgili duyuru gelmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CD Projekt RED'in en büyük markası!

CD Projekt RED'in en büyük markası!

2007 yılında The Witcher serisi hayatımıza karışmış ve RPG hayranlarınını mest etmişti. The Witcher 3: Wild Hunt ile milyonlarca kopya satan ve ödüllere doymayan CD Projekt RED şimdilerde markayı yeni oyunlar katma derdinde.

Nedir bu uzun dönem projeler?

Nedir bu uzun dönem projeler?

Project Sirius

Project Sirius

2021 yılında CD Projekt RED tarafından satın alınan Boston (ABD) merkezli The Molasses Flood tarafından geliştirilecek oyun hem tek oyunculu (singleplayer) hem de çok oyunculu (multiplayer) dinamikleri barındıracak. RPG türünün özellikleri korunacak.

Project Polaris

Project Polaris

2022 yılının Mart ayında bahsedilen yepyeni bir The Witcher oyunu haberi vardı, bu oyun The Witcher 4 ya da The Witcher: A New Saga Begin adıyla nitelendirilmişti. Fotoğraftan da görüleceği üzere bu oyun üçlemenin bir parçası olarak karşımıza çıkacak.

Üçlemenin çıkış tarihleriyle ilgili net tarih belirtilmedi ancak 6 yılı kapsayan bir aralıkta oyunları oynayabileceğiz. Oyun doğrudan CD Projekt RED tarafından geliştirilecek. REDengine oyun motoru yerine Unreal Engine 5 ile bu oyunların geliştirileceğini de hatırlatmakta fayda var.

Project Canis Majoris

Project Canis Majoris

Üçüncü parti bir firma tarafından geliştirilecek bu son proje detayları arasında açık dünya-RPG tabanlı bir maceranın bizi beklediği anlatılıyor. The Witcher özelindeki oyunların detayına bakınca Canis Majoris'in oyunun dünyasını tamamıyla keşfetmeye yönelik olabileceği de varsayılabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm detayları buradan öğrenebilirsiniz:

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın