Görüş Bildir
Haberler
The Last of Us Yokken Onlar Vardı: Oyunlardan Beyaz Perdeye Uyarlanan En İyi 11 Film

The Last of Us Yokken Onlar Vardı: Oyunlardan Beyaz Perdeye Uyarlanan En İyi 11 Film

İnsan ne kadar okusa veya izlese de yapımın içinde olmanın verdiği hazzı tadabildiğimiz için video oyunlarına borçluyuz. FPS'lerde kendin vur kır, stratejilerde inşa ettiğin dünyaya bak veya RPG'lerde karakterinin gelişimine ortak ol... Saymakla bitmeyecek seçeneğimiz var.

Bugün bize heyecan veren oyunların film uyarlamalarını IMDB sıralarına göre listeledik. Dilerseniz başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hitman

11. Hitman

Efsanevi oyun serisinin Ajan47'sini beyaz perdede görmek bize 2007 yılında nasip oldu. Başrolünde Timothy Olyphant'ın oynadığı film listemizin ilk sırasında kelliği ile yer almakta.

10. Angry Birds

10. Angry Birds

'Çektim. Attım!' söylemlerinden sonra ağızda yer eden ve bir dönem iPhone 3 kullanan herkesin telefonunda olan oyundan uyarlanan yapım 2016 yılında izleyici karşısına çıktı. Tabii ki animasyon olarak yapılması içimizi rahatlattı.

9. Tomb Raider

9. Tomb Raider

Aksiyon, macera ve bilmeceleri birleştiren zamanın efsanelerinden Tomb Raider'ı bu yapımdan önce sinemalarda Angelina Jolie'nin başrolünde oynadığı 2001 yapımı filmde görmüştük. Yeni nesil oyunların peşine üçüncü kere sinemada görmek ise 2018 senesinde Alicia Vikander ile oldu.

8. Need for Speed

8. Need for Speed

Underground ve Most Wanted'ın özellikle 2000'lerde Türkiye'de büyüyen bir gençte etkisi çok yüksekti. 2014 senesinde çıkışını yapan film ise oldukça tanıdık yüzler barındırmasıyla gözümüze girmişti. Peki oldu mu? Onun kararını biz veremeyiz.

7. Final Fantasy

7. Final Fantasy

Listemizde adını bir kere daha duyacağımız film serisinin ilk filmi 2001 yılında çıkışı yaptı. J-RPG denince akla ilk gelen serilerden biri olan Final Fantasy'nin direkt uyarlaması olan yapım animasyon olarak karşımıza çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Silent Hill

6. Silent Hill

Bir video oyunu içerisinden bu kadar korku yansıtabiliyorsa beyaz perdede neler yapar acaba. Bu fikir herkesi büyüledi. Yönetmen koltuğunda Cristophe Gans'ın oturduğu yapım 2006 yılınca seyirci karşısına çıktı.

5. Pokémon: Dedective Pikachu

5. Pokémon: Dedective Pikachu

Tatlı Pokémonlar... Pikachu'nun başrolde olduğu bir polisiye hikayesi desem size nasıl olur peki? Hem de animasyon değil. Heyecanlandınız değil mi? 2019 yılında her hayranı da eminim en az sizin kadar heyecanlanmıştır.

4. Prince of Persia: Sands of Time

4. Prince of Persia: Sands of Time

Türkçe çevirisi Pers Prensi: Zamanın kumları olan, bir dönemler bizi büyüleyip sonrasında Ubisoft'un Assassins Creed'e çevirdiği serinin bir uyarlaması. Başrolünde son zamanların popüler aktörlerinden Jake Gyllenhaal'ın olduğu yapım 2010 yılında beyaz perdeyle buluşmuştu.

3. Resident Evil

3. Resident Evil

Efsanevi oyun serisinin sinema ayağının ilk yapımı olan film Racoon City'yi beyaz perdeye taşımasıyla önemli bir yere sahip. Bunun yanında Milla Jovovich'in de etkileyiciliği ile 2002 yılında seyircisi ile tanıştı.

2. Kingsglaive: Final Fantasy XV

2. Kingsglaive: Final Fantasy XV

Kingsglaive başlıklı film listemizdeki ikinci Final Fantasy uyarlaması olarak karşınızda. Kazushige Nojima ve Saoir Itamuro'nun senaryo yazarlığı ile 2016 yılında sinemalarla buluştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Warcraft

1. Warcraft

Warcraft evrenine ne kadar hakimsiniz orasını biz bilemeyiz ancak duymamanıza imkan yok diye düşünüyoruz. Warcraft evrenine bir giriş niteliğinde olan filmin maalesef ki devamı gelmeyeceği uzun zaman önce kesinleşti. Başrolünde Vikings'ten tanıdığımız Travis Fimmel'ın olduğu yapım 2016 yılında seyirciye sunuldu.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
8
8
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın