Görüş Bildir
Haberler
Oyuncuyu Ekran Başından Alıp Zaman Yolculuğu Yaptıran, Gelecekte Geçen 10 Oyun

Oyuncuyu Ekran Başından Alıp Zaman Yolculuğu Yaptıran, Gelecekte Geçen 10 Oyun

Tugberk EVRAN
28.04.2022 - 15:30

Kimi oyuncular geçmişe dönük gerçek ya da fantastik ögeleri barındıran oyunları oynamayı severken kimi oyuncular da geleceğe, ileriye dönük her sahnede 'vay canına' diyecekleri oyunları oynamaktan keyif alır, işte insanı yer yer şaşırtan yer yer de heyecalandıran gelecek temalı X oyun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fallout 4

1. Fallout 4

2287 yılında, gelecekte geçen kıyamet senaryolu Fallout 4'de hem oyuncuların son derece özgür bırakılması hem de içerisinde barındırdığı ekipman, silah vb. materyallerin çeşitliliği son derece tatmin edici seviyede. Bethesda'nın yakın zamanda çıkacağı bir başka gelecek temalı oyunu Starfield'ın da uzayda geçen bir Fallout olacağı söyleniyor.

2. Astroneer

2. Astroneer

Hem animasyonları ile hem de çevre tasarımıyla birlikte kocaman evrende yapılacak onlarca iş ve aksiyon sunan Astroneer uzay teması barındıran keyifli bir oyun.

3. Detroit: Become Human

3. Detroit: Become Human

Detroit: Become Human neredeyse film tadında ilerleyen ve seçimlerinin kritik yükler barındırması sayesinde alternatif sonlar sunuyor, hem geleceği olabildiğince tutarlı sunması hem de hikayesiyle oyuncuları tatmin ediyor.

4. Cyberpunk 2077

4. Cyberpunk 2077

Uzun yıllar bekledikten sonra çıkışı tam bir hayal kırıklığı olarak nitelendirilen Cyberpunk 2077 son güncellemelerle toparladı. Transhümanizm dinamikleriyle birlikte skin varsayımlarda bulunan oyun gelecekte hissettirmeyi başarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Doom Eternal

5. Doom Eternal

İçerisinde barındırdığı salt aksiyon ile birlikte hem görsel hem de sesli ögelerin doğru kullanımıyla birlikte gelecekte kaos nasıl olur sorusunu çok güzel bir şekilde cevaplıyor.

6. Tacoma

6. Tacoma

Yapay zekalar her zaman iyi olmak zorunda değil, bunun paralelinde bir çizgi belirleyen Tacoma'da ise Odin isimli yapay zekayı güvenli bir şekilde geri getirmemiz isteniyor.

7. State of Mind

7. State of Mind

Bizleri geleceğin teknolojik ancak kasvetli dünyasında bir yolculuğa davet eden yapım oyuncuya insanlık, yapay zeka ve yaşam üzerine pek çok sorgulama yaptırıyor. Oyunun sürükleyici olay örgüsü ve hikayesi de onu mutlaka deneyimlenmesi gereken yapımlar arasına sokuyor.

8. Mass Effect Serisi

8. Mass Effect Serisi

Bulunduğumuz zamanının çok ötesinde, 2183 yılında geçen Mass Effect serisi barındırdığı aksiyon temasıyla birlikte kurgusal evreninin tatmin edici olması sayesinde kült seviyesine ulaşma noktasına gelmiş bir yapım.

9. Surviving Mars

9. Surviving Mars

Mars yüzeyinde kolonileşmeye hazır mısınız? Stratejik tabanlı Surviving Mars'da çeşitli zorluklara karşı mücadele ediyor ve koloninizi genişletmeye, korumaya çalışıyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Quantum Break

10. Quantum Break

Kurgusal bir hikaye barındıran Quantum Break'te zaman yolculuğu deneylerinin kötü sonuçlanmasını izleyen süreçte aksiyona boğuluyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
5
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın