Görüş Bildir
Haberler
Oyuncuların Büyük Çoğunluğunun Zorluğu Nedeniyle Yarım Bıraktığı 10 Single Player Oyun

Oyuncuların Büyük Çoğunluğunun Zorluğu Nedeniyle Yarım Bıraktığı 10 Single Player Oyun

Atakan Gümrükçüoğlu
24.11.2022 - 10:42 Son Güncelleme: 20.10.2022 - 13:40

Zorluğu ile ön plana çıkan oyunları kimisi çok severken, bazıları ise yarım bırakabiliyor. Özellikle Souls ve türevi oyunların zorluğu saç baş yoldurtabilen seviyeye çıkabiliyor. Bu listemizde oyuncuların severek başladığı fakat zorlukları sebebiyle bilgisayarlarını parçalamak istemedikleri için yarım bıraktıkları 10 oyunu listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. ALTF4

1. ALTF4

İsminden de anlaşılabileceği gibi Alt+F4 yaparak oyundan kaçmanızı sağlayabilecek bir yapım ALTF4. Parkur ve fizik zorluğuyla ön plana çıkıyor ve bitirmesi sandığınızdan daha zor!

2. Super Meat Boy

2. Super Meat Boy

Zorlu platform temellerine sahip olan Super Meat Boy, 300'e yakın bölümüyle zorlu bir rakip olarak karşımıza çıkıyor. Öldükten sonra anında geri doğmamız her ne kadar oyunu bırakmamıza engel olsa bile uzun uğraşlar sonucu geçilemeyen bölümleri de mevcut.

3. Cuphead

3. Cuphead

İsmini cismini duymayan herhalde kalmamıştır. Cuphead, zorluğu ile arşa çıkan oyunlardan birisi. Harika müzikleri ve çizgi filmden hallice grafikleri ile sizi aldatması pek mümkün ancak zorluğu da çabucak yarım bırakmanıza neden olabilir.

4. The Surge

4. The Surge

Souls-like türünü mekanikler ile buluşturan The Surge, zorluğu ile ön plana çıkan yapımlardan bir tanesi. The Surge 2'de aynı şekilde fakat ilk oyunun zorluğu halen daha dillere destan.

5. Nioh serisi

5. Nioh serisi

Souls-like ile Hack and Slash türlerini birleştiren Nioh, oyunculara zorlu Boss savaşları sunmayı ihmal etmiyor. Klasik Souls oyunlarından ayrı olarak buradaki Boss'lar daha hızlı ve daha taktiksel savaşabiliyor. Yarım bırakmak için bahanelerden birisi daha :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bloodborne

6. Bloodborne

Souls oyunlarının mimarı FromSoftware tarafından geliştirilen Bloodborne, PlayStation 4 en çok satanlar listesine girmeyi başarmış bir yapımdı. Fakat zorluğuyla da nam saldığı için hakkında bir çok 'Nasıl geçilir?' videosu çekilmiştir.

7. Demon's Souls

7. Demon's Souls

Hidetaka Miyazaki imzasına sahip Demon's Souls, aslen 2009'da PlayStation 3 için çıkış yapmıştı. Oyun, Souls serisinin atası olarak biliniyor ve bu yüzden çok seviliyor. 2020'de Remake yapım ile karşımıza tekrar çıkmıştı ve oyuncuları bayağı zorlamıştı.

8. Sekiro: Shadows Die Twice

8. Sekiro: Shadows Die Twice

Yine FromSoftware, yine hayvan gibi zor bir yapım. Sekiro: Shadows Die Twice, Game Awards 2019'da yılın oyunu ödülü almış hayli zor bir oyun. Ninjaları ve Souls-like türünü birleştirmesiyle bir hayli seviliyor ancak bir o kadar da kolay bırakılıyor.

9. Dark Souls serisi

9. Dark Souls serisi

Dark Souls serisini duymayan bilmeyen kalmamıştır. FromSoftware imzalı bu Souls-like serisi, zorluğuyla diğer oyunlardan önce geliyor. Zaten Souls türüne ismini veren serilerden birisi konumunda. Özellikle Dark Souls 2, bitirmeden yarım bırakılan oyunlar listesinde ilk sıralarda yerini almayı başarıyor.

10. Elden Ring

10. Elden Ring

Ne çektirdin bize FromSoftware! Sön dönemlerin popüler oyunu Elden Ring, zorluğuyla ve uzun oyun süresiyle dillere düşmüş durumda. Muhtemelen birçok ödüle layık görülecek yapım, kanser eden Boss dövüşleriyle tam da yarım bırakılacak bir oyun gibi duruyor!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
8
7
7
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın