Görüş Bildir
Haberler
Oyuncuları Fantastik Ögelerle Dolu Orta Çağ Savaşlarına Götüren Birbirinden Sağlam 13 Oyun

Oyuncuları Fantastik Ögelerle Dolu Orta Çağ Savaşlarına Götüren Birbirinden Sağlam 13 Oyun

Orta çağ temalı yeni oyunlar arayanları, kılıçların çarpıştığı ve büyülerin havada uçuştuğu savaş alanlarına götürüyoruz. Listemizde saf orta çağ aksiyonu sunan yapımların yanı sıra denkleme fantastik ögeler ekleyen oyunları da ekledik. Bir elimde kılıç, diğerinde büyü olsun diyenleri böyle alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dark Messiah of Might and Magic

1. Dark Messiah of Might and Magic

Dark Messiah of Might and Magic aksiyon RPG türünün değeri bilinmeyen mücevherleri arasında yer alıyor. 2006'da çıkış yapan oyun 16 yaşındaki grafikleri ve mekaniklerine rağmen saf RPG elementlerini bünyesinde barındırıyor.

Oyun Steam üzerinde indirim döneminde 5,62 TL'ye satılıyor. İndirimsiz fiyatı 22 TL olan yapım kütüphanenize kesinlikle eklemeli ve deneyim etmelisiniz.

2. The Elder Scrolls IV: Oblivion

2. The Elder Scrolls IV: Oblivion

Çıkış yaptığı dönem oyuncuları yüzlerce saat ekrana bağlayan The Elder Scrolls IV: Oblivion, The Elder Scrolls efsanesinin dördüncü üyesi olarak çıkış yapmış ve bir imparatorluk efsanesine dönüşmemize fırsat tanımıştı.

Onlarca yan görevi yemyeşil dünyasıyla aklımızdan çıkmayan oyun, fantastik bir orta çağ deneyimi arayanlar için müthiş bir tercih olacaktır.

3. Chilvary II

3. Chilvary II

Bir dönemin en popüler oyunları arasında yer alan Chivaly: Medieval Warfare, ikinci halkasıyla beraber

4. Dragon Age: Origins

4. Dragon Age: Origins

RPG denince akla ilk gelen oyunlardan olan Dragon Age: Origins, kendi karakterinizin de içinde bulunduğu bir partiye yön vermenizi ve diyarın tamamını tehdit eden bir tehlikeyi durdurmanızı istiyor.

5. Lost Ark

5. Lost Ark

Steam'de rekor üzerine rekor kıran, oyuncuları sunucularına sığdıramayan Lost Ark'ın son dönemin en başarılı MMORPG oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Çıkış yaptığı anda eş zamanlı yüz binlerce oyuncuyu ağırlayan yapım, Diablo benzeri bir oynanış stilini

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Elder Scrolls Online

6. The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls serisini MMORPG formülüyle birleştiren ESO, oyuncuları Tamriel'in birbirinden büyüleyici ve bir o kadar da tehlikeli bölgelerine davet ediyor. Son yılların en başarılı MMORPG'lerinden biri olan yapım stabil oyuncu kitlesini her geçen gün artırmaya da devam ediyor.

7. Middle-Earth: Shadow of Mordor

7. Middle-Earth: Shadow of Mordor

Orta Dünya'ya yolculuk ettiğimiz Shadow of Mordor, fantastik evrenin en büyük isimlerinden birine hayat verme fırsatı sunuyor. Ruhumuzun birleştiği Lord Celebrimbor ile Koruyucu Talion olarak Mordor'un dehlizlerine gidecek ve sağlam bir maceraya tanık olacaksınız.

8. Ryse: Son of Rome

8. Ryse: Son of Rome

Crytek imzalı Ryse: Son of Rome, 2013 yılında Xbox One için çıkış yapmış ve oyuncuları Roma'nın barbarlara karşı savaşına götürmüştü. Marius Titus olarak genç bir lejyoneri oynadığımız yapım geçen onca senenin ardından hala müthiş gözüküyor.

Tekrar eden oynanışına rağmen Ryse: Son of Rome bol kılıçlı bir savaş oyunu arayanları tatmin edecektir.

9. Nioh

9. Nioh

En başarılı soulslike oyunlar arasında yer alan Nioh, oyuncuya saç baş yolduran dövüş sistemiyle sabrınızın sınırlarını zorlamaya geliyor.

10. Warhammer: Vermintide 2

10. Warhammer: Vermintide 2

Yakın dövüş FPS oyunu Warhammer: Vermintide 2, ilk oyununun sunduğu tüm deneyimi büyük oranda yenilemekle kalmıyor, oyunculu müthiş bir Warhammer Fantasy evrenine davet ediyor. Birbirinden ilginç hilkat garibelerine karşı mücadele ettiğimiz oyun pek başarılı yakın dövüş mekaniklerine sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. For Honor

11. For Honor

İçinde büyüye yer vermese de pek büyüleyici grafiklere sahip olan For Honor, tarihin en büyük savaşçılarını tek bir dünyada toplayıp kıyasıya mücadele etmelerini sağlıyor. 

Samuraylar, Vikingler ve Şövalyelerin birbirine karşı kıyasıya bir mücadeleye giriştiği oyun, gerçekçi animasyonları ve sürekli genişleyen karakter envanteri sayesinde herkesten bir şansı hak ediyor.

12. Kingdom Come: Deliverance

12. Kingdom Come: Deliverance

Fantastik unsurlara yer vermeden saf bir orta çağ RPG deneyimi sunan Kingdom Come: Deliverance ise sizi yeşil Avrupa çayırlarında sağlam bir orta çağ serüvenine davet edecek. Klasik bir 'köyü yakılan genç savaşçı' rolünü üstlendiğimiz oyun, özellikle gerçekçi kılış dövüşüyle oyunculardan geçer not aldı.

13. Mordhau

13. Mordhau

Son dönemin en başarılı yakın dövüş oyunlarından biri olan Mordhau, kanın gövdeyi götürdüğü orta çağ savaş alanlarını tüm sertliğiyle ekranlarınıza taşıyor. Filtresiz bir savaş oyunu olan yapım sürekli bağıran askerler ve birbirini biçen şövalyelerle dolu coşkun bir savaş atmosferi vadediyor. 

50 TL'lik fiyatla Steam üzerinde satışa çıkan oyun 80 binden fazla incelemeyle Çok Olumlu notunu almayı başardı.

BONUS: The Elder Scrolls V: Skyrim

BONUS: The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim hakkında söylenecek çok söz fakat daha önce anlatılmamış pek az şey var. Dolayısıyla Bethesda'dan çıkan müthiş esere yıllardır bir şans vermemiş, kenarda köşede bekletmiş ya da oyuna bir sebepten küsmüş olabilirsiniz.

Fakat The Elder Scrolls serisinin beşinci halkasını her oyuncunun oynamasını öneriyoruz. Gelin yıllık izninizi başlatın, Skyrim'de tatile çıkın.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
11
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın