Görüş Bildir
Haberler
Oyuncuları Canından Bezdiren, Her Gamer'ın En Az Bir Kez Duyduğu 10 Cümle

etiket Oyuncuları Canından Bezdiren, Her Gamer'ın En Az Bir Kez Duyduğu 10 Cümle

Biz duymaktan bıkmış olsak da bazı şeyler hiç değişmiyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. ''Biraz odandan çık da insan içine karış''

1. ''Biraz odandan çık da insan içine karış''

Oyuncular genelde kimse ile iletişim kurmayan asosyal insanlar olarak tasavvur edilseler de çoğumuzun sağlam oyun içi arkadaşlıkları var. Ancak bu elbette demek değil ki tüm sosyalliğimizi sanal dünyada yaşamalıyız.

2. ''Oo, birileri mağarasından çıkmış''

Olur da biraz odandan çık tavsiyeleri sonrasında odanızdan çıktınız, duyacağınız ilk cümle bu olacaktır. Hiç şaşmaz.

3. ''Kaç yaşına geldin hala bunlarla mı uğraşıyorsun?''

Oyunların da tıpkı filmler gibi çocuklara hitap eden türleri yanında yetişkinlere hitap edenleri de var, hem de bir hayli fazla. Ancak siz bunu karşınızdakine hatırlatsanız bile muhtemelen fikrini değiştiremeyeceksiniz. İyisi mi derin bir nefes alıp soruyu duymamış gibi yapın.

4. ''Abisi/ablası senin bilgisayarında oyun varsa bizim çocuk da oynasın''

Oynamasın diyemezsiniz çünkü cümle alem o bilgisayarda oyun olduğunu pekala biliyordur. İçiniz buruk gözünüz yaşlı misafir çocuğuna konsolunuzu ya da bilgisayarınızı emanet etmek zorunda kalırsınız. Acınızı çok iyi anlıyoruz...

5. ''İlerde seni bu oyunlar mı kurtaracak?''

İnsanın bazen sadece eğlenmeye ya da kafasını boşaltmaya da ihtiyacı olabilir. Kaldı ki her geçen gün daha da gelişen oyun sektörü içerisinde yer almanın ilk adımı biraz da oyunlara aşina olmaktan geçiyor. Yani evet, oyunlar bir ihtimal bizi kurtarabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ''Geçen haberlerde gördüm, oyunlar şiddet eğilimine sebep oluyormuş''

Bunun aksini kanıtlayan bir sürü bilimsel çalışmaya yer verilmez o haberlerde nedense. Oysa ki oyunlar yaş ve diğer etiketleri göz önünde bulundurularak oynandıklarında kişiye pek çok fayda da sağlayabiliyor.

7. ''Mavi Balina oyununu biliyor musun?''

Bu noktada Mavi Balina olarak bilinen oyunun bildiğimiz biçimi ile bir video oyunu olmadığını anlatmak genelde boynumuzun borcu gibi hissederiz.

8. ''Daha kaç yaşına kadar bunlarla uğraşacaksın?''

Tabi ki eğlenmeye devam ettiğimiz sürece. Çünkü oyun oynamanın yaşı yok. Nedense bu soru film izlemek konusunda asla sorulmaz mesela.

9. ''Şimdiki gençler de hep böyle, ellerinde ya bir telefon ya bilgisayar''

Arkadaşlar maalesef bundan kaçış yok. Her nesil kendisinden sonrakileri dejenere görme eğiliminde. Öyleyse ne yapıyoruz, yalnızca kibar bir gülümseme ile karşılık veriyoruz.

10. ''Yeter artık evladım gözlerine yazık''

10. ''Yeter artık evladım gözlerine yazık''

Saatler süren bir oyun seansının ardından ebeveynler tarafından kurulan o cümle bizi oyunun tüm atmosferinden kopartsa da haklılık payları elbette yok değil. Son bir el daha oyun oynamak uğruna kaç yiğit gözlüğe mahkum oldu bir bilseniz...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
201
104
28
24
21
14
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

#9 numaradaki abi pornocu, saygımız sonsuz.

Pasif Kullanıcı

nerden tanıdın amk

İnsan evladı

Misafir çoçuğuna anlamayacağı oyun aç sen yapamıyon gösteriyim de olmazsa mortal kombat x aç en vahşet içeren fatalityi yaptır sonra şikayete gittiği anda mk... Devamını Gör