Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Öykü Karayel ve İkizi Ezgi Karayel'i Bir Arada Görenler Şaşkına Döndü! Ayırt Edemediler...

Oyuncu Öykü Karayel ve İkizi Ezgi Karayel'i Bir Arada Görenler Şaşkına Döndü! Ayırt Edemediler...

GNS
26.11.2021 - 23:32

Oyuncu Öykü Karayel son dönemde Instagram hesabını aktif kullanan isimlerden. Kuzey Güney'de oynadığı Cemre karakteriyle akıllara kazınan ve son olarak dijital platform Netflix'in orijinal dizisi Bir Başkadır'da performansıyla göz dolduran oyuncu Karayel, Can Bonomo ile olan evliliği ve çocukları Roman ile de sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya hesabına ikizi Ezgi Karayel ile birlikte olduğu bir fotoğrafı yükleyen Öykü Karayel herkesi şaşkına çevirdi. Görenler ikizleri ayırt edemedi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

31 yaşındaki güzel oyuncu Öykü Karayel sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla olay oldu. İkizi Ezgi Karayel ile birlikte olduğu bir paylaşımda bulunan Karayel, herkesi şaşkına çevirdi. Tek yumurta ikizlerinin benzerliği karşısında hayret edenler hangisinin Öykü olduğunu ayırt edemedi. İşte detaylar...

Öykü Karayel Kaderimin Oyunu İle Geliyor

Öykü Karayel Kaderimin Oyunu İle Geliyor

Öykü Karayel, son yıllarda peş peşe rol aldığı başarılı projelerle adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz yıl Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır adlı diziyle dikkatleri üzerine toplayan Öykü Karayel, önümüzdeki günlerde başrollerini Sarp Apak ve Akın Akınözü ile paylaşacağı Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Kardeşi İsyan Etti

Kardeşi İsyan Etti

Oyuncunun, ilk meşhur olduğu Kuzey ve Güney dizisinin çekildiği 2011 yılında Öykü Karayel’in ikiz kardeşinin olduğu sıklıkla magazin basınında yer almıştı. Hatta o dönem, oyuncunun Ezgi adındaki ikiz kız kardeşi Öykü Karayel’in hayranları yüzünden sokakta yürüyemediğinden yakınmıştı.

Ünlü oyuncu, ikiz kız kardeşinin de yer aldığı bir fotoğrafı paylaştı. Hayranları fotoğrafa, ‘Hangisi Ezgi? hangisi Öykü?’ tanıyamadık şeklinde pek çok yorum yaptı.

İşte Karayel'in O Paylaşımı

İşte Karayel'in O Paylaşımı

Bu İçerik De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
7
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?