Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Hazar Ergüçlü Kasık Dekoltesiyle Sosyal Medyayı Salladı!

Oyuncu Hazar Ergüçlü Kasık Dekoltesiyle Sosyal Medyayı Salladı!

GNS
03.11.2021 - 23:01

Genç oyuncu Hazar Ergüçlü magazin gündeminden düşmüyor. Dijital içerik platformu BluTV'deki yeni işi Saklı dizisindeki cesur sahneleriyle olay yaratan Ergüçlü bu sefer de sosyal medyadan yayınladığı fotoğrafıyla gündemi sarstı. Kasık dekolteli paylaşımıyla takipçilerinin nefesini kesen 29 yaşındaki genç oyuncu hayranları tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. İşte Hazar Ergüçlü'nün o kasık dekolteli pozu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pek çok televizyon dizisi, dijital platform dizisi ve sinema filminde boy göstermesiyle kariyerinde hızla yükselmeye devam eden Hazar Ergüçlü sosyal medya paylaşımıyla olay oldu. Instagram'a attığı kasık dekolteli fotoğrafı görenlerin ağzını açık bıraktı.

Gündemden Düşmüyor

Gündemden Düşmüyor

Kuzey Güney ile ünlenerek Medcezir, Ahlat Ağacı ve Hakan Muhafız gibi yapımlarla şöhretini perçinleyen Hazar Ergüçlü, son zamanlarda Blu TV'de yayınlanan Saklı dizisindeki cesur sahneleriyle magazin gündemin düşmüyor. Instagram'da 2 milyon 800 bin takipçiye sahip olan Kıbrıs doğumlu oyuncu, The Affair dizisinden uyarlanan Saklı'daki sahneleriyle olay yarattı.

Sosyal medya hesabını çok aktif bir şekilde kullanan 29 yaşındaki ünlü oyuncu, son olarak çok cesur bir paylaşıma imza attı. İlginç kıyafeti ve tarzıyla takipçilerinin karşısına çıkan Ergüçlü, kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

İşte Hazar Ergüçlü'nün O Paylaşımları:

İşte Hazar Ergüçlü'nün O Paylaşımları:
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
23
6
5
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Develop ER

neden bu kadar abazayız lan biz toplum olarak ? Kezban bu resmen, bol alkollü bir gecede bile gideri yok.