Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Fulya Zenginer Anneannesi Tarafından Dolandırıldı!

Oyuncu Fulya Zenginer Anneannesi Tarafından Dolandırıldı!

GNS
28.11.2021 - 20:23

Küçük Kadınlar dizisindeki başarılı rolüyle akıllara kazınan oyuncu Fulya Zenginer öğrendiği gerçekle şaşkına döndü. 2019 yılında Kuntay Tarık Evren ile evlenen ve şimdilerde anne olmaya hazırlanan güzel oyuncu anneannesi ve onun erkek kardeşleri tarafından dolandırıldığını öğrendi. 3,5 aylık hamile olan Zenginer hayatının şokunu yaşadı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya hesabından 3,5 aylık hamile olduğunu ve anne olma heyecanını paylaşan güzel oyuncu Fulya Zenginer anneannesi tarafından dolandırıldı. Vekalet ve arsa ile ilgili bir takım sorunlar yaşamasının ardından mahkemeye başvuran Zenginer'in anneannesi ve erkek kardeşleri tarafından dolandırıldığını öğrenmesiyle şaşkına döndüğü öğrenildi. İşte detaylar...

Fulya Zenginer'i Yıkan Haber

Fulya Zenginer'i Yıkan Haber

Tövbeler Tövbesi, Benim İçin Üzülme, Küçük Kadınlar dizilerindeki rolleriyle hafızalara kazınan 32 yaşındaki 3.5 aylık hamile oyuncu Fulya Zenginer' en yakınlarını hayatının şokunu yaşattı. Babasını henüz çocuk yaştayken kaybeden, 3 yıl önce de anne acısı yaşayan Fulya Zenginer, bu kez akrabalarından aldığı darbeyle sarsıldı.

Vekaleti Verin Satayım

Vekaleti Verin Satayım

İddiaya göre, Zenginer’in dedesinden kalan milyonluk arsada kuzenleriyle birlikte payı vardı. Erkek kardeşleriyle beraber plan yapan anneanne, torunlarından vekalet istedi. Anneanne, “arsayı satayım, herkese kendi payının parasını vereyim” dedi.

Anneannesi Tarafından Dolandırıldı

Anneannesi Tarafından Dolandırıldı

Fulya Zenginer ve kuzenleri, anneanneye vekalet verdi. Bir süre sonra büyük dayısına telefon açan oyuncu, “Arsayı satamadık” yanıtını aldı. Ancak kuzenlerinin açtığı davayla şoke edici gerçekle yüzleşti. Arsa satılmış, parası da anneanne ile kardeşleri arasında paylaştırılmıştı.

Fulya Zenginer'in anneannesine dava açacağı konuşuluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
4
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın